Allsvenskan la 21.05. klo 16:00

AIK - Sirius

Huhhuh mikä kotivire! AIK dominoi luonnonnurmella, josta se on rakentanut itselleen vahvan aseen

Todella vahvassa vedossa kotikentällään alkukaudella ollut AIK saa vieraita Upsalasta, kun Sirius matkaa Tukholmaan lauantai-iltapäiväksi. Vierailla on alla pari voittoa, mutta kokonaisuutena joukkueen alkukausi on ollut haasteellinen. Tuleva matsi on kuitenkin enemmän tai vähemmän mallia isät vastaan pojat, eikä suurille yllätyksille ole sijaa.

AIK on ollut käsittämättömässä vireessä hieman alle odotusten sujuneen alkukautensa jälkeen. Kuudessa edellisessä kamppailussaan joukkue on pelannut viisi nollapeliä, iskenyt kymmenen maalia ja napsinut 16 pistettä. Joukkue ei vieläkään ole päästänyt Friends Arenalla ensimmäistäkään maalia ja se on voittanut kaikki kotikamppailunsa – viimeisimmässä kaatui maalein 2–0 Malmö.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tuleva vastustaja on Allsvenskanissa keskikastin ryhmä, joka on aloittanut kautensa jopa yllättävän mukavasti suhteessa odotuksiin. Parissa edellisessä ottelussaan joukkue on kairannut voitot ja se pääsee vieraskamppailuun vahvassa lennossa, mutta maalipaikoilla ei joukkue AIK:n vieraana mässäile. Joukkue on isäntiin verrattuna todella kapea. Christian Kouakou on kunnossa ollessaan vahva pelote Sirius-miehistölle, mutta mies jäänee melko yksinäiseksi pyristelijäksi vahvan kotipuolustuksen ollessa tutussa vireessä.

Tähän matsiin pelivalinnaksi otetaan, että kotijoukkue voittaa nollapelillä. Edellisottelussa kotijoukkue pelasi Hammarbyn vieraana huippuviihdyttävässä derbyssä 3–3-tasapelin, mutta samanlaista hurlumheitä ei ole tiedossa selvästi heikompaa Siriusta vastaan. Isännän prässi on toiminut erinomaisesti nimenomaan kotikentällä ja luonnonnurmella, mikä on myös upsalalaisille hieman epätavallisempi pelialusta. Kotiotteluissaan Studenternasilla joukkue pelaa tekonurmella, kuten moni muukin Ruotsin pääsarjaryhmä.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle tästä

2. Tee talletus (20–200€)

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle AIK voittaa & Sirius alle 0,5

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus

10 euroa pelirahaa