Ruotsin Superliiga pe 16.09. klo 20:30

AIK - Thorengruppen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt hatuista kiinni! AIK ja Thorengruppen tarjoilevat ilotulitusta perjantai-iltaan.

Muutaman Allsvenskanissa vietetyn vuoden jälkeen Tukholman suurin ja kaunein on jälleen mukana kuvioissa. AIK tuo makoisan lisämausteen pääsarjatasolle ja jalkeilla on nousijajoukkueeksi varsin kelvollinen poppoo. Avausottelussa kelta-mustilla on mahdollisuudet yllätykseen, vaikkakin Thorengruppen on Solnahallenissa selkeä suosikki.

AIK latoi viime kaudella sarjatasoa alempana vastustajan verkkoon reippaasti yli kuusi osumaa per peli ja harjoitusotteluiden perusteella ruuti ei liiemmin ole kesän aikana päässyt kostumaan. Viime vuoden tehonikkarit Markus Eriksson, Alex Kjellbris sekä Oskar Hagberg jatkoivat kelta-mustissa ja uutuushankinnoista kokenut Joakim Alvinder ja nuori sensaatio Liam Åström ovat jo todistaneet tasonsa pääsarjatasolla.

Thorengruppen on parantanut otteitaan vuosi vuodelta kuin sika juoksuaan ja viime kaudella uumajalaiset jäivät ulos pudotuspeleistä vain pisteen erotuksella. Sarjakärjessäkin syyskaudella käväissyt pohjoisen ilotulitepata on tulevalla kaudella yksi seuraamisen arvoisista nipuista.

Siirtoikkunassa poispäin loikannut Daniel Hernandez oli iso menetys ja tulijapuolella TTG keskittyi enemmänkin tulevaisuuden rungon rakentamiseen. Viime vuonna yhteensä 111 tehopistettä taikoneet Hampus Öhgren ja Axel Hjälm kolkuttelevat tosissaan maajoukkueen portteja ja Jonas Svahnin löytäessä takaisin huippuiskuun on joukkueella iskeä askiin erittäin kilpailukykyinen ykkösvitja.

AIK Innebandy

@InnebandyAIK
Assisten från @limmet08 till 3-0 målet 👀

Kan ni inte vara på plats? Matchen sänds på innebandy.tv


Thorengruppen oli viime kaudella yksi sarjan viihdyttävimmistä nipuista, eikä pelityyli tälle kaudelle yhtään ainakaan tule rauhoittumaan. Vierailla on kaikki eväät latoa reikäpallo ”Gnagetin” verkkoon useamman kerran, eikä sarja-avauskiimassa otteluun ravaava kotijoukkuekkaan nollille tule jäämään. Yksikään seikka ei puolla underia, joten rahat on helppo iskeä over-talkoiden puolesta likoon. MrGreenin kärkikerroin vähintään 13 täysosumalle kattaa riskin mallikkaasti!