Allsvenskan ma 28.08. klo 20:00

AIK - Varberg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Varbergin ahdinko jatkuu – jääkö vieraat jälleen nollille?

Allsvenskanissa kierros laitetaan pakettiin maanantaina kolmen ottelun voimin ja tällä kerralla käännetään katseet kohti AIK:n ja Varbergin välistä taistoa. Molemmat joukkueet on putoamisvaarassa, mutta jälleen kerran pelkästään sarjataulukon tuijottaminen antaa kaksikon välisestä tasoerosta aivan täysin väärän kuvan. AIK:lla umpisurkea alkukausi hämää paljon, kun puolestaan Varberg on ollut sarjan heikoin alusta alkaen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

AIK tosiaan on joutunut melkoisiin ongelmiin alkukauden tehottomuuden vuoksi ja tällä hetkellä karsijan paikan ympäriltä löytyy useampi joukkue pienellä piste-erolla. AIK:n meno on kuitenkin ollut nousujohteista ja pistesaldoa on hiljalleen saatu hilattua ylöspäin, mutta edelleen isäntien tehottomuus on suuri huolenaihe. Rui Modeston viisi osumaa riittää sisäisen maalipörssin kärkipaikalle. Maalipaikkojen luominen on kuitenkin kehittynyt kauden edetessä.

AIK Fotboll

@AIKfotboll
Nederlag i Norrköping.


Varbergin otteita on haukuttu jo monet kerrat tällä kaudella ja fakta on se, että vieraiden taso ei Allsvenskaniin riitä. Kauden suurin onnistuminen oli 0-5 vierasvoitto Halmstadia vastaan, mutta sitä iloa ei kauaa kestänyt, sillä seuraavat kolme matsia päättyi kaikki tappioihin yhteismaalein 0-8. Vinicius Nogueira ja Oliver Alfonsi on ollut jo tovin sivussa ja viime aikoina isossa roolissa olleet Eliton Junior ja Luke Le Roux ovat vaihtaneet maisemaa, eli suurta piristystä loppukaudeksi ei kannata odottaa.

Kuten kertoimistakin nähdään, on AIK kotiviheriöllä suuri suosikki huolimatta siitä, että sarjataulukossa joukkueet löytyy peräkkäisiltä sijoilta. Vedot isketään vieraita vastaan ja tällä kerralla napataan Varbergin jäämistä nollille 2,10 kertoimella. Varberg on ollut niin tuloksellisesti, kuten myös maaliodottamien osalta sarjan heikoin jengi hyökkäyssuuntaan ja viime aikoina homma on vaikeutunut entisestään poissaolojen ja pelaajasiirtojen myötä.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Varberg alle 0,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Varberg alle 0,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.