Konferenssiliiga ke 27.07. klo 20:00

AIK - Vorskla

Sympatiat menevät ukrainalaisille, mutta AIK porskuttaa väkisin jatkoon!

Viime viikolla pelatussa avauskamppailussa mätettiin maaleja isolla kädella. Luonnollisesti ukrainalaisten osalta ottelupariin lähdettäessä oli enemmän kysymysmerkkejä ilmassa ja on edelleen, kun viimeisimmät kilpailulliset kamppailut ovat joulukuun peruja. Vorskla selvisi kuitenkin niin kutsutusta kotikamppailustaan voittajana. Matsi pelattiin ”puolueettomalla” kentällä, joka tottelee nimeä Tele2 Arena. Ei ehkä sittenkään niin neutraali stadioni?

Toiseen osaotteluun merkittävin muutos on, että siirrytään keinoalustalta oikealle nurmelle Friends Arenalle. Avauskamppailu pelattiin siis niin ikään Tukholmassa, koska Vorskla ei sattuneesta syystä tällä hetkellä pääse kotiotteluitaan Poltavassa pelaamaan. Ukrainan Valioliiga ei ole ollut käynnissä viime vuoden joulukuun jälkeen ja joukkue ehti saada ennen eurokarsintojen käynnistymistä alleen ainoastaan kolme harjoituskamppailua heinäkuussa. Kuin ihmeen kaupalla ryhmä onnistui kuitenkin avausväännössä AIK:n voittamaan 3–2-numeroin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Monen sympatiat menevät varmasti Vorsklalle ja avausmatsin voittoa voi pitää hienona yllätyksenä. Joukkueen kokoonpano oli kuitenkin mennyt lähes kokonaan uusiksi sitten edellisten kilpailullisten ottelujen, eikä pelituntumaa ole tarpeeksi. Kun AIK pääsee kotikentälleen rummuttamaan tuttua prässipelaamistaan, joka on tuottanut kovia tuloksia Allsvenskanissa tälläkin sesongilla, ei voittajasta pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Isäntä pelasi viikonloppuna Värnamon IFK:ta vastaan ja tärkeimmät pelaajat saivat huilia 2–3-voitossa.

Vorskla on luonnollisesti ainoastaan harjoitellut edellisen keskinäisen jälkeen ja avausmatsin voitosta huolimatta kysymysmerkkejä on liikaa. AIK on kuitenkin laatujoukkue ja vierailija on joutunut osin turvautumaan kakkoskorin pelaajiin euromatseissa – tällä hetkellä ukrainalaisjoukkueiden vetovoima ei ymmärrettävästi ole kuuminta hottia pelaajamarkkinoilla. Olisi pieni yllätys, jos tukholmalaiset eivät otteluparia kääntäisi.

Isäntien osalta pelaajatilanteessa ei ole muutoksia ja Bartosz Grzelak marssittaa kentälle joukkueen parhaan kokoonpanon. Vorsklan osalta sairastuvalla jatkavat esimerkiksi kapteeni Volodymir Tšesnakov sekä pitkään sivussa tositoimista ollut Olivier Thill. Vieraillakaan ei pitäisi suhteessa viime viikkoon olla muutoksia pelaajiston osalta. AIK on niin kova joukkue, että se pystyy kääntämään rutiinillaan otteluparin itselleen. Kuten todettu, sympatiat ukrainalaisille, mutta betsit pistetään isäntien vähintään kahden maalin voitolle (AIK -1,5). Avaa tästä pelitili TonyBetille ja ota helpot pois! Kannattaa tsekata myös tervetuliaistarjous, joka on kaikille uusille asiakkaille.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa