to 08.04. klo 22:00

Ajax - AS Roma

Ajax lähtee Roma-taistoon kaasu pohjassa! Nähdäänkö illalla viihdettä koko rahan edestä?

Suurimaalinen ottelu saattaa hyvin olla tiedossa, kun AS Roma vierailee Amsterdamissa Ajaxin luona. Ajaxin kohdalla tuoreessa muistissa suurellakin massalla on vielä viihdyttävät otteet viime vuosilta Mestarien liigasta ja kotimaansa Eredivisiessä Ajax on ollut tuttuun tyyliin tuhomoodissa, sarjajohdon ollessa tietysti selviö.

André Onana on dopingbannissa ja Maarten Stekelenburgilla on omat vaivansa, joten Ajaxin veräjällä nähdään todennäköisesti Kjell Scherpen. Muita poissaoloja ovat Noussair Mazraoui, Daley Blind sekä rekisteröintimokan takia Sébastien Haller. Ajaxin tappiottomien otteluiden putki on jo peräti 24 ottelun mittainen ja etenkin hyökkäyskolmanneksella peli kulkee huippuvireisen Dusan Tadicin heiluttaessa tahtipuikkoa.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Romakaan ei varsinaisesti himmaile Paulo Fonsecan alaisuudessa ja viihdettä riittää yllin kyllin lähes aina, kun Giallorossi on viheriöllä. Poissaoloja on myös vierailla alakerrassa, sillä Chris Smalling ja Marash Kumbulla ovat loukkaantuneina. Sairastuvalla on hyökkäyspäästä Henrikh Mkhitaryan, Stephan El Shaarawy ja Nicolò Zaniolo. Rick Karsdorp kärsii pelikieltoa.

Pidemmittä puheitta napsitaan kupongille yli 3 maalia. Kertoimet putoilevat jo kovaa, mutta vielä maistuu kohtuullisen hyvin. Tasan kolme osumaa tarkoittaisi vedon mitätöitymistä. Ajax lähtee todennäköisesti otteluun koko lailla kaasu pohjassa identiteetilleen uskollisena, mikä vieraiden pelisuunnitelmaankin on taatusti merkattu punaisella.