KHL pe 22.10. klo 19:00

Ak Bars Kazan - Avangard Omsk

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ak Bars Kazan isännöi Avangard Omskia huippuottelussa!

Ak Bars Kazan isännöi hallitsevaa mestari Avangard Omskia KHL:n huippuottelussa. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut hyvin ailahtelevainen ja odotuksiin nähden pettymys. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin parantaneet otteitaan viime aikoina, Kazan on napannut pisteitä neljästä edellisestä viidestä ottelustaan, kun taas Omsk saapuu Kazaniin kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Kazanin ja Omskin kausi on alkanut hyvin samanlaisissa merkeissä. Joukkueet majailevat itäisen konferenssin kolmannella ja neljännellä sijalla. Kazan on kärsinyt kaudella ajoittain isoista maalinteko-ongelmista. Joukkueen tehottomuus on johtanut todella epätasaisiin suorituksiin erityisesti pisteiden valossa. Kazanin puolustuspeli on ollut totuttuun tapaan pääosin todella kurinalaista, mutta joukkueen hyökkäyspelistä puuttuu viime kausilla nähtyä terävyyttä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
Simon Hrubec 🇨🇿 stops all 29 shots, Arseny Gritsyuk, Avangard extend winning streak to 6 games!

Omsk ei myöskään ole päässyt viime kauden tasolleen. Viime aikoina kuitenkin erityisesti joukkueen puolustus on nostanut tasoaan reilusti. Edellisessä ottelussaan Omsk kaatoi Torpedo Nižni Novgorodin 0–1-lukemin. Joukkueen hyökkäys on nostanut tasoaan alkukaudesta, mutta kuten Torpedo-ottelu osoitti Omsk nojaa pitkälti Oliwer Kasken ja Ville Pokan johtamaan puolustukseen.

Leveästä hyökkäysmateriaalista huolimatta Kazan ja Omsk eivät ole alkukaudella maaleilla mässäilleet. Kumpikin joukkue nojaa vahvasti puolustuspeliinsä ja erityisesti Kazanin kotipeleissä on nähty vähän täysosumia. Lisäksi Omskin hyökkäyksestä ovat sivussa sekä Peter Cehlarik että Sergei Tolchinsky. Tässä valossa pelivalinnaksi nostetaan ottelun vähäinen maalimäärä (alle 4.5 maalia).