KHL ma 01.11. klo 18:00

Ak Bars Kazan - Avangard Omsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Takavuosien mestari alisuorittaa pahasti KHL:ssä! Nauttiiko seuraavakin vastustaja ilmaisista pisteistä?

Onko Ak Bars Kazan jälleen helisemässä KHL:ssä? Joukkue on kärsinyt viimeisimmissä otteluissaan rumia tappioita, eikä pelaaminen ole ainakaan tasaisuudellaan alkukaudella vakuuttanut – aiemmilla sesongeilla totutusta poiketen. Avangard Omsk on kovan kaliiberin vastustaja, joten isännän olisi voiton eteen kyettävä tämänhetkistä keskivertosuoritustaan parempaan.

Ak Bars Kazanin kokoonpanosta puuttuvat ainakin Nikolai Kovalenko, Pär Lindholm sekä Dmitri Judin. Sekä jälkimmäisenä mainitut puolustajat että Kovalenko ovat merkittävissä rooleissa, joten poissaolot vaikuttavat tekemiseen. Hiljattain joukkue on kuitenkin esiintynyt niin surkealla tavalla, että muutakin on pielessä. Edellisessä ottelussaan kazanilaisisäntä hävisi Traktor Tšeljabinskin vieraana murskaavin numeroin 5–0 ja sitä aiemmin Magnitogorskissa 3–1-lukemin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vierasjoukkue Avangard Omsk nappasi kovan 2–1-kotivoiton Salavat Ufaa vastaan todella kurinalaisella esityksellä. Pahoja loukkaantumisia joukkueella ei ole, vaan seuraavaankin otteluunsa se lähtee lähes parhaimmalla kokoonpanollaan ainoastaan Sergei Toltšinskin olllessa sivussa loukkaantuneena.

Isäntä jää etenkin erikoistilanteissa pahasti vajaaksi totutulta tasolta – joukkueen ylivoimapelaaminen onnistuu ainoastaan 12,2-prosenttisesti. Vertailun vuoksi Avangard on koko KHL:n ykkösjoukkue erikoistilanteissa, kun sen ylivoima operoi prosentilla 28,9% ja alivoima kestää keskimääräistä paremmin (81,8%).

Pelivalinnaksi nostetaan vierasvoitto varsinaisella peliajalla (1X2). Isännältä vaadittaisiin massiivista parannusta, mikäli se haluaa voitosta taistella. Joukkueen tekeminen on ailahdellut läpi kauden ja viimeisimmät suoritukset ovat alittaneet riman totaalisesti.