la 06.11. klo 16:00

Ak Bars Kazan - Avtomobilist Jekaterinburg

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ailahtelevaisesti esiintyneet Ak Bars Kazan ja Avtomobilist Jekaterinburg kohtaavat!

Itäisen konferenssin neljännellä sijalla majaileva Ak Bars Kazan isännöi viidennettä sijaa hallussaan pitävää Avtomobilist Jekaterinburgia. Molempien joukkeiden alkukausi on ollut äärimmäisen ailahtelevainen ja odotuksiin nähden pieni pettymys. Kazan kaatoi Jekaterinburgin 2–3-lukemin joukkeiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa.

Kazanin puolustuspeli on ollut hyvällä tasolla läpi kauden, mutta joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut äärimmäisen tehotonta. Kazan on jäänyt jo tällä kaudella useampaan otteeseen joko maaleitta tai vain yhteen tehtyyn maaliin, mukaan lukien joukkueen edellinen ottelu, jossa Kazan kaatui kotikentällään Sibir Novosibirskille 0–2-lukemin. Joukkueen hyökkäysmateriaali on heikentynyt viime kaudesta, joka näkynyt sekä tasaviisikoin että ylivoimalla. Tällä kaudella Kazan on onnistunut maalinteossa vain 60 kertaa ja joukkueen maaliero on yhden maalin verran pakkasen puolella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
Sergei Plotnikov's only goal and Adam Reideborn's 🇸🇪 23-save shutout secure CSKA's first home win vs Avto since 2019!

Jekaterinburg on ollut läpi kauden todella tehokas, mutta joukkueen puolustuspeli on ollut ajoittain todella sekavaa. 27 ottelussa Jekaterinburg on paukuttanut peräti 90 maalia, mutta joukkueen oma maaliverkko on heilunut jo 79 kertaa. Viime otteluissaan joukkue on kuitenkin ollut yehoton hyökkäyssuuntaan ja haaste tulee olemaan myös tulevassa kamppailussa kova, sillä Kazan on puolustanut vahvasti kotonaan.

Kazan ei ole tuloksellisesti loistanut kotikaukalossaan, mutta vierailijalle joukkueen halli on nihkeä paikka pelata erityisesti maalinteon saralla. Jekaterinburg on ollut kaudella tehokas, mutta se on hävinnyt viisi edellistä joukkeiden välistä kamppailua. Odotettavissa on jälleen tiukka ja vähämaalinen kamppailu ja pelivakinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (alle 4.5 maalia).