to 25.11. klo 18:30

Ak Bars Kazan - SKA Pietari

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Saako SKA:n ja Kazanin tehottomuus jatkoa?

Viime aikoina rämpinyt Pietarin SKA katkaisi kuuden ottelun mittaisen tappioputkensa komeasti 2–8-vierasvoitolla Neftehimik Nizhnekamskista. Pietarilaiset ovat kuitenkin paljon suuremman haasteen edessä Ak Bars Kazanin vieraana, joka parantanut esityksiään jatkuvasti.

Neftehimik-ottelua ei voi pitää SKA:n kannalta mittarina joukkueen suorituskyvystä. Vaikka SKA heiluttikin verkkoa kahdeksaan otteeseen, on pietarilaisten hyökkäyspeli ollut viime aikoina todella tehotonta. Ennen Neftehimik-ottelua SKA oli onnistunut maalinteossa kuudessa edellisessä ottelussaan vain kuudesti. Mikko Lehtonen on edelleen sivussa joukkueen vahvuudesta, joka jättää ison loven SKA:n ylivoimapeliin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
CSKA scores 3 goals in 8 minutes, secures 2nd win in #ArmyRivalry!

Kazan on kivunnut jo läntisen konferenssin kolmannelle sijalle, mutta joukkueen hyökkäyspelaaminen on edelleen alkukauden tavoin tehotonta. Kazanin ylivoimaprosentti on yksi koko sarjan heikoimmista, eikä joukkueen hyökkäyspelaaminen ole vakuuttanut myöskään tasaviisikoin. Kazanin puolustus on puolestaan taatun laadukasta illasta toiseen, joka tietää vaikeita aikoja SKA:n tehottomuudesta kärsineelle hyökkäyskalustolle.

Kumpikaan joukkue ei ole juhlinut yksittäisiä otteluita lukuunottamatta viime aikoina maaleilla. Vähämaalisten esitysten voi odottaa saavat jatkoa. Kazanin kotikaukalossa on nähty tällä kaudella lukuisia vähämaalisia otteluita, joten pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (alle 4.5 maalia).