Lentopalloliiga pe 14.04. klo 18:30

Akaa Volley - VaLePa

Ekassa matsissa oli isät vs. pojat – muuttuuko mikään vieraissa?

Lentopallon loppuottelut ovat edenneet jo toiseen matsiin. Mestaruutta puolustava Vammalan Lentopallo otti kotonaan ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen, ja yrittää nyt heti perään tehdä ryöstön Akaa Volleylta. Akaa Volley tuli loppuotteluun komeasti, sillä se pudotti Loimun oltuaan voitoissa perässä jo 2-0. Lento ei kantanut ensimmäiseen finaaliin asti, sillä VaLePa ei antanut ottelussa minkäänlaista palaa akaalaisille.

Ensimmäinen matsi oli täydellinen isät vastaan pojat -näytös. VaLePa työskenteli kotiyleisönsä hurjan kannustuksen siivittämänä vääjäämättömästi kohti voittoa, kun Akaa puolestaan tuskaili aivan perusasioiden kanssa. Akaa jäi myös melko neuvottomaksi VaLePan loistavasti pelanneen puolustuksen kanssa, ja ainoastaan toisessa erässä nähtiin tilanne, jossa Akaa olisi voinut kääntää erän tasatilanteessa 20-20 edukseen.

PELAA TĂ„STĂ„

Kolmas erä oli täydellistä VaLePan dominointia, ja ottelu oli sillä taputeltu. Puolustavat mestarit nollasivat Akaa Volleyn tehomiehet Ali Fazlin sekä Greg Pettyn, ja pelasi vähillä virheillä. Urpo Sivula ja Mikko Esko olivat kentän maestroja, mutta saivat upeaa komppia koko muulta joukkueelta. Toki vieraspelit ovat aina eri asia, mutta vieraat ovat tässä tapauksessa jättisuosikkeja.

Tipsiksi lähtee Tonybetillä tarjottava pistehändäri. Kotona piste-eroksi muodostui kolmessa erässä täysi ventti eli 21, ja vieraissakin lähdetään hakemaan pistehändyä. Vähintään 11 pisteen erolla lunastetaan, ja hyvä niin. Tsekkaa samalla Tonybet, joka on valikoimaltaan häkellyttävän hyvä buukkeri!