UHMAPELAAJAT ke 09.02. klo 18:30

Al-Hilal - Chelsea

Iskeekö entinen Manchester United -voimapesä Chelsean solmuun Saudi-Arabiassa?

Keskiviikkoiltana ennen Valioliiga-kamppailuja pöytä on katettu seurajoukkuefutiksen MM-kisoilla. Näissä karkeloissa hallitseva Euroopan Mestarien liigan valtias Chelsea yrittää kammeta itsensä finaaliin saudiarabialaista Al-Hilalia vastaan. Isäntä puolestaan on näihin kekkereihin päässyt voittamalla Aasian Mestarien liigan. Moni muistaa vielä, kuinka lontoolaisille kävi edellisen kerran sen pelatessa näissä matseissa. Tälläkään kertaa tie finaaliin ei missään tapauksessa ole helppo.

Chelsea-maalilla pelaa Kepa Arrizabalaga, sillä Afrikan mestaruutta viime viikonloppuna juhlinut Edouard Mendy ei ole vielä mukana. Espanjalaiskassari on ollut kohtuullisessa vireessä, mutta ei ole missään tapauksessa yhtä vakuuttava kuin senegalilaistorjuja. Reece James puolestaan on matkannut joukkueen mukana Saudi-Arabiaan loukkaantumisestaan huolimatta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Viime viikonloppuna Chelsea oli suurissa vaikeuksissa Englannin Cupin ottelussa kolmossarjatasolla pelaavaa Plymouth Argylea vastaan. Jatkoajalle venynyt ottelu päättyi lopulta lontoolaisten 2–1-voittoon, mutta vierailija laittoi joukkueen kovalla koetukselle. Viikonlopun rasitus yhdistettynä pitkiin matkustustunteihin ja suuriin aikaeroihin ei ainakaan palvele sinipaitoja.

Al-Hilalin riveissä ei montaa eurooppalaiselle yleisölle tuttua nimeä löydy, mutta materiaaliltaan joukkue on vähintäänkin kilpailukykyinen haastaja. Yksi niistä tutummista kasvoista on joukkueen ykköstykki – entinen Manchester United -kärki – Odion Ighalo. Puolivälierässä maalinteossa Al Jazira Clubia vastaan onnistunut hyökkääjä on vaarallinen ja Chelsea-puolustuksen täytyy olla tämän kanssa hereillä.

Viimeksi Chelsean pelatessa seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksessa joukkue hävisi finaalissa Corinthiansille 1–0-lukemin. Titteli olisi siis lontoolaisille seurahistorian ensimmäinen, mutta siihen on vielä pitkä matka. Al-Hilalin taitotaso riittää tarvittaessa pallolliseen pelaamiseen, mutta jää nähtäväksi, kuinka paljon Thomas Tuchel on Chelsean suunnitellut pitävän palloa. Jos saksalaisluotsin miehistö ei löydä pelinopeuttaan, on sen tekemisessä olemassa riski samaan kuin viikonloppuna – näennäiseen hallintaan sortumiseen eli turhaan pyörittelyyn sekä staattiseen odotteluun pelivälineellisenä.

Tietyllä tapaa tulevassa ottelussa on paljonkin samoja piirteitä kuin viikonlopun kamppailussa Plymouthia vastaan. Jälleen kerran Chelsea lähtee kamppailuun hurjin odotuksin ja järkälemäisenä ennakkosuosikkina. Pitkä matkustaminen on takana, vastassa on enemmän tai vähemmän tuntematon ryhmä ja edellisestä ottelusta ei ole kulunut kuin nelisen päivää.

Pelivalinnaksi otetaan, että Al-Hilal voittaa tai ottelu päättyy tasan. Chelsean mahdollisesta tiestä finaaliin tulee vähintäänkin kivikkoinen, ellei se putoa kokonaan jatkosta. Isäntäjoukkue on kilpailua kohtaan paljon orientoituneempi pelattuaan jo puolivälierissä ja kaadettuaan Al Jaziran peräti 6–1. Iske tästä betsi sisään ja tsekkaa alta ohjeet, miten saat parhaan edun irti – tarjolla jopa kolme ilmaista betsiä!

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Tuplamahdollisuus – Al-Hilal [KSA] or tie” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa