La Liga su 23.01. klo 22:00

Alavés - Barcelona

Onko Luuk de Jongin vuoro pelastaa Barcelona?

Barcelonalle ei jää aikaa murehtia Copa del Reyn pettymystä ja Ansu Fatin loukkaantumista, sillä urakointi La Ligassa jatkuu Alavésin vieraana. Kokoonpanotilanne ei ole taaskaan kaksinen ja cupin Athletic-matsi alleviivasi taas sitä, että nykyisillä pelaajilla ei taistella pokaaleista. Alavés-taistoon veto seulotaan BTTS-markkinasta.

Vieraiden poissaololista koostuu seuraavista pelaajista: Gavi (pelikielto), Memphis Depay, Ansu, Sergi Roberto, Samuel Umtiti ja Eric García. Luuk de Jong avaa kärjessä. Ousmane Dembélé jatkaa koirankopissa, kunnes sopimusasiat selviävät. Alavésilta loukkaantuneina on vain kaksi laitapakkia – Rubén Duarte sekä Ximo Navarro. Mamadou Loum on Afrikan skaboissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Alavésin tilanne sarjataulukossa on varsin murheellinen ja valmentajaakin vaihdettiin vuodenvaihteessa – pelastustoimiin erikoistunut José Luis Mendilibar tuli puikkoihin. Alavés on puolustusorientoitunut ja hieman perinteiseen brittipelitapaan erikoistunut joukkue. Barcelona oli Athletic-kamppailussa helisemässä baskien prässin kanssa, mutta onko Alavésista samaan? Ei todennäköisesti.

Alavés ei ole juuri juhlinut maalin edessä eikä tavallisesti tulosta tuottavat erikoistilanteetkaan ole viime aikoina herättäneet hurraa-huutoja. Vastustajakin on kuitenkin Alavésin kannalta onneksi heikossa hapessa eikä Xavin ryhmä tahdo kyetä vastaamaan atleettisten joukkueiden tarjoamaan haasteeseen, joten pieni mahdollisuus on annettava myös vieraiden maalittomuudelle. Lätkäistään BTTS – No lapulle.

10 euroa pelirahaa