la 06.01. klo 21:00

Alavés - Real Betis

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Alavés on mainettaan parempi porukka! Nappaako Luis Garcían ryhmä yllätysvoiton Copan viime vuosien menestyjästä?

Copa del Reyn kolmannella kierroksella nähdään jo muutama La Liga-seuran kohtaaminen. Lauantaina Deportivo Alavés saa vieraakseen Real Betisin Estadio Mendizorrozalle. Liigassa tämä parivaljakko löytyy keskikastin molemmista ääripäistä. Alavés on lähellä putoamistaistoa ja Betis kamppailee tuttuun tapaansa europaikoista. Onko joukkueiden välinen tasoero kuitenkaan tällä hetkellä näin suuri? Ei välttämättä.

*Ilmaisveto tarjolla ilman kierrätyksiä ja muita turhuuksia! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Alavés on oikeastaan pelannut jopa ihan mukiinmenevästi, mutta tiukoissa paikoissa ei ole kyetty venymään halutulla tavalla. Pari kierrosta takaperinhän Luis Garcían suojatit saivat kokeilla Real Madridia vastaan miehen ylivoimallakin, mutta heikko erikoistilannepuolustaminen vesitti lopulta koko homman.

Deportivo Alavés

@Alaves
El último antes de la Copa... 🏆⚽️

#LaCopaMola | #GoazenGlorioso ⚪️🔵


Isänniltä on lauantaina maajoukkueen matkassa Abdel Abqar ja muista syistä kokoonpanon ulkopuolella ovat Jon Guridi, Jon Karrikaburu ja Aleksandar Sedlar. Betisiltä AFCONiin on matkannut jo Chadi Riad, Abde Ezzalzouli sekä Youssouf Sabaly. Loukkaantuneiden kirjoissa ovat Marc Bartra, Claudio Bravo, Héctor Bellerín ja Guido Rodríguez.

Kerroinasettelussa tarjoillaan tasabookkia ja napataan ilman muuta betsi isäntien puolesta. Baskimaassa on stadikalla kuin stadikalla aina vaikea pelata vieraissa eikä Betis vaikuta juuri nyt kovin vaaralliselta poppoolta. Vierailta puuttuu alakerrasta taas kourallinen pelaajia – eiköhän Alavés pääse tämän hyödyntämään!

Näin teet tällä vedolla 48,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Alavés +0:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Alavés +0” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.