La Liga ma 21.08. klo 20:00

Alavés - Sevilla

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sevillalle luvassa lisää vaikeuksia maanantaina! Tuleeko sarjanousijaltakin kyytiä?

La Liga-maanantaissa Sevilla matkustaa Estadio Mendizorrozalle sarjanousija Alavésin vieraaksi. Kummallakin on vielä pistetili avaamatta, kun Sevilla otti kotona pataan Valencialta ja Alavés vieraissa Cádizilta. Sevilla pelasi viime viikolla myös UEFAn Super Cupissa, joten hieman alkaa olla jo rasitusta José Luis Mendilibarin suojattien pohkeissa.

*25 egen ilmaisveto tarjolla! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet!

Alavésilta on sivussa pitkäaikaispotilas Giuliano Simeone. Lisäksi Abdallahi Mahmoudia ei ole vielä rekisteröity La Ligan toimesta. Sevillalta on pelikiellossa Loïc Badé ja lasaretissa on Tanguy Nianzou sekä mahdollisesti Adnan Januzaj sekä Marcão. Óscar Rodríguez ja Thomas Delaney ovat yhä rekisteröimättä ja Gonzalo Montiel lienee matkalla Englantiin.

Alavés on tälläkin kaudella todennäköisesti kotiviheriöllä vaikea voitettava, paitsi aivan liigan kärkikorin joukkueille. Sevillaa voidaan kyetä etenkin keskiviikon rasitusten jäljiltä kiusaamaan. Luis García sai kesän siirtoikkunassa vahvistuksina muun muassa Kike Garcían, Rafa Marínin, Andoni Gorosabelin ja Ander Guevaran. Kelpo pelimiehiä koko katras ja takuulla vahvistavat Alavésia.

Otetaan maanantaille jännäribetsi Alavésille – kertoimet riittävät pieneen vetoon kotijoukkueen puolesta. Sevillan kokoonpanotilanne vaikuttaa yhä hankalalta ja vaikkei Cityltä tullutkaan kunnolla kurinpalautusta, on maanantain peli täysin erinäköinen – Sevilla tulee olemaan pallollisesti huomattavasti aloitteellisempi kuin Ateenan illassa ja isännille tämä sopii mukavasti.

Näin teet tällä vedolla 58,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Alavés +0:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Alavés +0” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 58,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.