Nations League pe 10.06. klo 21:45

Albania - Israel

Yllättääkö Israel? Isäntien Chelsea-tähti edelleen sivussa!

Tässä lohkossa on siinä mielessä erilainen tilanne muihin verrattuna, että yksikään joukkue ei putoa C-liigaan. Tämä johtuu tietysti siitä, että Venäjä on ansaitusti suljettu sivuun myös tässä kilpailussa. Albania on avannut Kansojen liiga -kautensa kahdella vähämaalisella tasapelillä ja Israel puolestaan mätti maaleja reilummin Islantia vastaan, mutta omissakin kolisi.

Albanian taso tiedetään ja se on maan kokoon suhteutettuna varsin mukava. Armando Broja on ollut sivussa ensimmäisissä otteluissa koronaviruksen takia. Valitettavasti päättyneen kauden Southampton-tykin ja Chelsean sopimuspelaajan poissaolo on heijastunut hyökkäyspäässä. Isäntä jäi niin ikään kotiottelussaan Georgiaa vastaan kokonaan maaleitta, mikä oli jättimäinen pettymys joukkueelle. Islannin vieraana 1–1-tasuri irtosi Tirana-maalitykin Taulant Seferin osumalla, mutta kyllähän Brojaa kaipaillaan isosti kehiin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Israel loi todella paljon hyvää Islantia vastaan, mutta kaksi maalia ei lopulta riittänyt muuhun kuin 2–2-tasapeliin. Ottelu oli odotetun selkeästi israelilaisten hallinnassa kotinurmella. Potentiaalia kuitenkin joukkueessa riittää, eikä se varmasti päästä isäntää helpolla perjantaina. Mahmoud Jaber pelasi ensimmäisen matsinsa israelilaisten keskisektorilla ja teki toisteisesti hyviä suorituksia, joten jatkoa lienee luvassa.

Pelivalinnaksi tulevaan kamppailuun poimitaan Israelin voitto tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella. Tähän saakka tässä lohkossa ei muuta ole nähty kuin tasureita, joten kaikki on vielä auki voittokamppailun suhteen. Israelilla on tässä pieni etulyöntiasema, kun sillä on vielä tasoittava matsi jäljellä suhteessa Islantiin sekä Albaniaan.

10 euroa pelirahaa