Grand Slam pe 01.09. klo 02:00

Alcaraz - Harris

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Armoton Alcaraz kyykyttää heittopusseja! Onko tiedossa jopa yksi turnauksen nopeimmista matseista?

US Opinion kenties suurin ennakkosuosikki Carlos Alcaraz (ATP 1.) pyyhki avauskierroksella lattiaa Dominik Koepferilla poikkeuksellisesti puolitoista erää kestäneessä ottelussa. Ikävä loukkaantuminen vesitti saksalaisen kamppailun ja samalla siivitti armottoman 6–2-voiton avauserässä tykitelleen Alcarazin jatkoon. Toisella kierroksella vastustaja on jopa heiveröisempi kuin ensimmäisellä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

Lloyd Harris (ATP 177.) on Challenger-tasolla vahva tekijä, mutta ATP-kiertueella menestystä ei juurikaan ole tullut. Guido Pella taipui ensimmäisellä kierroksella ja eteläafrikkalaisella kävi arvonnoissa sinänsä hyvä tuuri, mutta se onni loppuikin lyhyeen. Alcaraz pyyhkii 26-vuotiaalla vastustajallaan lattiaa mennen tullen. Harris on yksi niistä pelaajista, jotka pääsivät US Openiin mukaan niukasti.

Alcaraz dominoi sekä Toronton että Cincinnatin Masters-turnauksissa Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen alla, mutta pokaali jäi molemmissa kekkereissä saavuttamatta. Ensin mainitussa Tommy Paul kaatoi espanjalaisen jo välierissä ja Cincinnatin finaalissa Pohjois-Amerikkaan kahden vuoden tauon jälkeen palannut Novak Djokovic otti finaalivoiton ja samalla revanssin Wimbledonin loppuottelusta.

Djokovic ja Alcaraz ovat ylivoimaiset finaalisuosikit myös tällä viikolla käynnistyneessä US Openissa. Aikainen putoaminen kumman tahansa osalta olisi kauden suurin yllätys. Varsinkin alkukierrosten vastustajien ollessa tätä tasoa Alcaraz pelaa itsensä rutiinisuorituksella jatkoon noin parissa tunnissa. Harris kaatuu ja tuskin edes saappaat jalassa – eteläafrikkalainen tuskin ehtii tajuta mitä tapahtui, kun taianomainen espanjalaistykki ja maailman ykkönen on jo puhaltanut tämän ulos pelistä. Betsit isketään alle 30,5 peliä -kohteelle.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.