Grand Slam pe 14.07. klo 17:00

Alcaraz - Medvedev

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Orastavaa teurastuksen hajua ilmassa! Iskeekö Alcaraz jälleen Medvedevin pelikirjan ja päänupin sekaisin?

Kaksikko kohtasi edellisen kerran Indian Wellsissä kovalla alustalla maaliskuussa ja tuolloin Carlos Alcaraz (ATP 1.) lunasti voiton suoraan kahdessa erässä. Daniil Medvedev (ATP 3.) on ollut pelillisesti ajoittain eksyksissä, mutta parhaana päivänä miestä ei pysäytä mikään tai kukaan. Jättikö raskas puolivälierä kuitenkin jälkensä?

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ja lunasta 25€ ilmaisveto Wimbledonin finaaliviikonloppuun.

Kolme tuntia joutui Medvedev voittonsa eteen venymään Christopher Eubanksia vastaan keskiviikkona. Oli suorastaan hämmentävää katseltavaa, kuinka maailmanlistan kolmonen ei millään saanut hurmoksessa pelannutta yhdysvaltalaista kuriin. Lopulta Eubanks teki peräti 55 helppoa virhettä, minkä vuoksi ottelun ajautumista viiteen erään sopii ihmetellä. Neljännessä erässä Medvedev joutui jopa katkaisupeliin selkä seinää vasten, mutta selvitti sen.

On syytä huomata, että maailman ykköspelaaja Alcaraz on hävinnyt tässä turnauksessa ainoastaan kaksi erää. Holger Rune jäi edellisellä kierroksella tiukan avauserän jälkeen niukasti jalkoihin ja Alcaraz selvitti kahdella murrolla ottelun suoraan kolmessa erässä. On selvää, että Alcarazin pelaamiseen on tullut tällä kaudella selvästi lisää laskelmallisuutta. Ei ole sattumaa, että espanjalainen on pysynyt maailmanlistan kärjessä – lyöntivalinnat liian heikoilla onnistumistodennäköisyyksillä loistavat poissaolollaan.

Medvedev on omintakeinen ja usein vaikeasti luettava pelaaja. Lyöntiarsenaali on yllättävän laaja, mutta sipuli on edelleen kysymysmerkki. Kiukuttelu alkaa usein jo ottelun alkumetreillä, jos pelikirja laskee alleen. Esimerkiksi Eubanksia vastaan Medvedevin fokus ei säilynyt ottelun alussa olennaisessa, mistä syystä mies lopulta selvittämistään vaikeuksista itsensä löysi.

Alcaraz on tulikuuma ja pystyy rikkomaan Medvedevin liikettä sekä rytmiä, joka on kaikki kaikessa tämän pelaamisessa. Indian Wellsissä Alcarazin tarjoilema syöttö-volley-kuvio oli jatkuvalla syötöllä myrkkyä Medvedeville ja tämä toiminee erinomaisesti myös nurmella. Pelivalinnaksi maistellaan pelitasoituksella espanjalaisen voittoa (Alcaraz -3,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto Wimbledoniin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi finaaliviikonlopun matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.