Grand Slam ke 12.07. klo 17:00

Alcaraz - Rune

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superottelu Wimbledonissa! Ovatko tässä tulevaisuuden Roger Federer ja Rafael Nadal?

Tätä otteluparia on nyt hehkutettu menemään pari päivää ja onhan se huikea. Kaksi tennismaailman tulikuuminta nousevaa tähteä, joista toinen eli Carlos Alcaraz on jo ehtinyt maailmanlistan piikkipaikalle, kohtaavat Wimbledonin puolivälierissä. Holger Rune (ATP 6.) on erinomainen haastaja espanjalaiselle ja tässä on kaikki ainekset yhteen turnauksen viihdyttävimmistä ja laadukkaimmista kamppailuista. Varmaa on vain se, että kumpi tahansa voi tämän matsin voittaa.

*Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka nappaat helpon 25€ ilmaisvedon Wimbledonin loppuhuipennukseen.

Alcarazin turnaus on edennyt odotusten mukaan eikä suurempia koetinkiviä ole vielä tullut vastaan. Neljännesvälierissä italialaistähti Matteo Berrettini kaatui suvereenisti lukemin 3–1 (3–6, 6–3, 6–3, 6–3). Toisaalta Rune on joutunut kohtaamaan hieman kovempia tekijöitä läpi turnauksen. Jo toisella rundilla vastassa oli Roberto Carballes Baena ja kolmannella kierroksella kyytiä sai seuraava espanjalainen eli Alejandro Davidovich Fokina. Päteekö sanonta ”ei kahta ilman kolmatta” espanjalaisiin tässä turnauksessa erikoistuneen Runen osalta? Se jää nähtäväksi!

Molemmat tulevat otteluun tuoreella jalalla, joten laatutennistä on odotettavissa heti alusta saakka. Rune pystyy vastaamaan espanjalaisen voimapesän Alcarazin vahvoihin kämmeniin, mutta on samalla todella monipuolinen ja atleettinen pelaaja. Syöttö lienee isossa roolissa, mutta kumpikin herroista on ollut todella vahvaa valuuttaa myös sillä osastolla eli murtoja tuskin helpolla jaellaan. Edellisellä kierroksella Grigor Dimitrovin neljässä erässä pudottaneelta Runelta voi odottaa mitä tahansa – sama pätee Alcaraziin.

Viime vuonna Ranskan avointen puolivälierässä Rune oli massalla niskan päällä, mutta junioreista toisilleen erittäin tuttu kaksikko ei ole hirvittävästi aikuisten tasolla vastakkain pelannut. Toki pelaajat tuntevat toisensa erinomaisesti jo tässä vaiheessa – vuonna 2003 syntyneiden ikäluokan kärkinimien kehitys on edennyt jokseenkin käsi kädessä. Juuri nyt vaikuttaisi siltä, että tämä ottelupari voi hyvin olla tulevaisuuden vastine esimerkiksi Roger Federerin ja Rafael Nadalin legendaarisimmille kohtaamisille!

Keskiviikkona ratkaisua tuskin nähdään kovin nopeasti ja pidempi kamppailu ei yllättäisi. Tämä on ehdottomasti katsomisen arvoinen koitos ja betsien täytyy tietysti olla mintissä. Uhmapelaajat luottaa yli xx,x peliä -kohteeseen (Pelit yhteensä – yli 40,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.