ATP pe 28.04. klo 17:00

Alcaraz - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Olisiko tässä kovin päänahka Suomi-tenniksen historiassa? Näin teet Ruusuvuoren avulla 300€ ilman riskiä!

HUOM! Katso vihjeen lopusta ohjeet, kuinka voit betsata kovia näyttöjä pöytään latovalle Ruusuvuorelle käytännössä ilman riskiä ja voittaa peräti 300€. Kaupan päälle tulee ilmaisvetotakuu, joten kokeilemalla et häviä.

Suomalainen voittaa aina! Jos näin kävisi perjantaina, ottaisi Emil Ruusuvuori (ATP 41.) yhden kovimmista – ellei kaikista upeimman – päänahan suomalaisessa tennishistoriassa. Hulppeassa vireessä oleva Carlos Alcaraz (ATP 2.) on kaapinut palkintokaappiinsa urakalla täytettä viime vuosina ja mies on vasta 19-vuotias. Ennakkoluulotonta tennistä pelaavalla suomalaisella on kuitenkin ehdottomasti aseet tehdä kotiyleisönsä edessä pelaavan espanjalaisen illasta (ottelun alkamisajankohta tarkentuu myöhemmin) epämukava.

Ruusuvuoren kestävyyttä on saatu ihailla sekä kovalla alustalla että viimeisimpänä massalla. Erityisesti hiljattain Barcelonassa nähdyt kivikovat esitykset Aleksandr Bublikia sekä maailmanlistalla sijalla 12 olevaa Frances Tiafoeta vastaan vahvistavat käsitystä 23-vuotiaan iskukyvystä massalla. Pelaajana suomalainen on Alcaraziin peilattuna hillitympi, mutta pystyy vastaamaan tulivoimaan ja ennen kaikkea siihen tärkeimpään – kestävyyteen. Pisteenrakentajana suomalainen on niin ikään parhaimmillaan erittäin laadukas.

Emil Ruusuvuori

@EmilRuusuvuori
Small margins today, managed to play well in the key moments.

Any advice for next round? 👀

@MutuaMadridOpen

Tennis TV

@TennisTV
Al Finn y al cabo 🇫🇮

@EmilRuusuvuori sees off Humbert in two tiebreaks 7-6(6) 7-6(4) in Madrid!

#MMOpen

Alcarazilta ei kukaan ole ottamassa mitään pois. On sanomattakin selvää, että espanjalainen nousee ennemmin tai myöhemmin – todennäköisesti ensimmäinen vaihtoehto – maailmanlistan piikkipaikalle. On huomionarvoista, että miehellä on todentotta ikää vasta 19-vuotta, mutta taso siitä huolimatta on hivelevän korkea. Notkahduksia kuitenkin tulee kaikille, jopa maailman absoluuttisella huipulla. Vaikka Alcaraz pystyy tällä hetkellä pelaamaan äärimmäisen korkealla tasolla ja voittaa lähes kaikki ottelunsa, on korkeaa riskitasoa ja kovia lyöntejä rakastavalla pelaajalla myös kysymysmerkkinsä.

Junnumaista höntyilyä nähdään koko ajan vähemmän ja vähemmän, mutta silloin tällöin sellaista on havaittavissa. Esimerkiksi viime kaudella Alcaraz joutui usein vähintään ajoittaisiin vaikeuksiin Ruusuvuoren tapaisia all-around -tykkejä vastaan, joiden monipuolisuus, lyöntinopeus sekä kestävyys, jota tämän kamppailun osalta ei liikaa voi painottaa, ovat parhaana päivänä erittäin lähellä espanjalaisen tekemistä.

Jos Ruusuvuori kaatuu, tapahtuu se saappaat jalassa. Kaikki paineet ovat kotiyleisönsä edessä pelaavalla vastustajalla. Pitkälle saa laskea, että Alcarazin alkukauden voittojen määrän saavuttaa. Kuten sanottu, myös parhaille tulee notkahduksia ja heikompia päiviä, mutta huipulla sellaiset ovat vain maltillisempia eivätkä aina näy suoraan tuloksissa. Todellinen marginaali näiden herrojen välillä ei ole läheskään niin suuri kuin kerroinasettelu antaa olettaa. Ruusuvuoren betsaaminen alla olevan tarjouksen avulla on todella nerokasta – jos betsi ei osu, saat rahasi ilmaisvetona takaisin!

Betsaa Ruusuvuorelle ja voita 300€!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Voittaja – Emil Ruusuvuori), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Saat siis betsata Ruusuvuoren voitolle käytännössä ilman riskiä!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Emil Ruusuvuori” 25€ panoksella ja voit voittaa 300€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.