pe 02.06. klo 19:15

Alcaraz - Shapovalov

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Temppuja tiedossa! Onko maailmanlistan ykköspelaaja Carlos Alcaraz perjantain pankki?

Perjantain iltamatsi Roland-Garrosissa tarjoilee melkoisen taistelun, kun lujaa lyövä ja vähintään yhtä kovalla riskillä mättävä kanadalainen Denis Shapovalov (ATP 32.) haastaa maailman ykkösen Carlos Alcarazin. Pystyykö vastustaja tuottamaan espanjalaisnuorukaiselle lainkaan ongelmia?

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla saat 25€ riskittömän vedon.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tästä ottelusta tuskin sankarilyöntejä ja pienillä marginaaleilla pelaamista jää uupumaan, mutta viimekädessä ero maailmanlistasijoituksissa antaa melko hyvän kuvan erosta pelaajien välillä. Kun tähän lisätään, että Shapovaloville massa ei ole alustana paras mahdollinen, voi perjantai-illan väännöstä povata melkoista teurastusta. Alcaraz on ollut kahdella ensimmäisellä kierroksella todella kliininen ja kaatanut Taro Danielin sekä Flavio Cobollin suvereenisti.

Roland-Garros

@rolandgarros
Friday's order of play is looking 🔥

#RolandGarros

Shapovalov oli jo avauskierroksella suurissa ongelmissa, kun vastaan tuli vasta 21-vuotias Brandon Nakashima. Lopulta poikkeuksellisen kovaa lyövä ja suurella riskillä operoiva kanadalainen kairasi ottelun itselleen lähemmäs neljän tunnin pelaamisen jälkeen – siitäkin huolimatta, että teki matsissa 15 kaksoisvirhettä syötössä ja 68 helppoa lyöntivirhettä.

Edellä mainitun suuntaisilla lukemilla ei maailman ykköstä Alcarazia horjuteta eikä taistella ensimmäisestäkään erävoitosta. Pelivalinnaksi maistuu maailman ykkönen isolla pelitasoituksella (Pelitasoitus – Alcaraz -9,5). Viihdettä ottelusta ei varmasti puutu, mutta loppuviimein espanjalainen on pelaajavertailussa täysin ylivertainen Shapovaloviin peilattuna.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Sets Spread – Zverev -3,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Games Spread – Alcaraz -9,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille. Ottelu käynnistyy aikaisintaan kello 19:15.