pe 07.06. klo 15:30

Alcaraz - Sinner

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko taas uskomaton trilleri tiedossa? Alcaraz ja Sinner iskevät yhteen Ranskan avoimissa!

Ranskan avoimissa nähdään erityisen kutkuttavat välierät, joista ensimmäisessä kohtaavat maailmanlistan kolmonen Carlos Alcaraz sekä Jannik Sinner. Ensin mainittua on ehkä pidetty tästä kaksikosta yleisesti etevämpänä massalla, mutta Sinner on niin ikään osoittanut – tässä turnauksessa ja aiemminkin – ettei ole mikään heittopussi kyseisellä alustalla edes kärkipelaajien kamppailuissa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa yhdellä talletuksella!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Alcarazin eteneminen on viimeisimmillä kierroksilla ollut hämmästyttävän kliinistä. Onkohan espanjalaiselta ikinä nähty näin varmaa laittoa? Joka tapauksessa puhtaalla pelillä eli ilman ensimmäistäkään erätappiota 21-vuotias taistelija on laittanut laulukuoroon peräkkäin sekä Sebastian Kordan, Felix Auger-Aliassimen ja Stéfanos Tsitsipásin. Todettakoon vielä tähdennyksenä, että edellä mainitusta kolmikosta kaikki ovat huippulaadukkaita pelaajia, jotka pystyvät tavallisesti haastamaan maailman parhaat. Alcarazia vastaan ei ollut mitään palaa Roland-Garrosissa.

Carlos Alcaraz

@carlosalcaraz
🤝🏻😮‍💨

Tennis TV

@TennisTV
THEIR BIGGEST MATCH SO FAR 🥵

It’s Alcaraz vs Sinner in the #RolandGarros semi-finals!

Sinnerin tie välieriin on ollut samankaltainen, mutta pientä falskausta on nähty ajoittain. Kauneusvirheenä on viimeistä edellisen kierroksen avauserän murskatappio Corentin Moutetia vastaan, mutta muuten italialainen on edennyt puhtaalla pelillä. Alcaraz on kuitenkin joutunut kohtaamaan jo tähän saakka selvästi puolivälierässään ikänestoria Grigor Dimitrovia vastaan 0–3-voiton nautiskellutta Sinneriä laadukkaampia pelureita.

Kaksikolla on historiaa melkoisista trillereistä ja sellainen saattaa olla jälleen luvassa. Uhmapelaajilla on kuitenkin erittäin hyvä tuntuma espanjalaisen iskukyvystä turnauksen edetessä nähdyn ja jatkuvasti käsittämättömän korkealla pysyvän suoritustason vuoksi. Sinner voi kaataa Alcarazin, mutta tämänhetkisen Alcarazin voittaminen juuri tässä turnauksessa näyttäytyy jättihaasteena italialaiselle. Pelivalinnaksi leivotaan espanjalaisen voittoa pienellä tasoituksella (Pelitasoitus – Alcaraz -2,5).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pelitasoitus – Alcaraz -2,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.