La Liga su 29.05. klo 21:00

Alcorcón - Eibar

Tuleeko pokaali? La Liga on vahvasti näköpiirissä!

Eibar on palaamassa takaisin La Ligaan, mutta joukkue tarvitsee edelleen tulosta. Alcorcón on selvästi sarjan heikoin lenkki, eikä sillä riitä missään tapauksessa keskinäisessä vertailussa sarjakärkeä vastaan. Viime viikolla sarjajumbo haki ihmetasurin Almerían vieraana, mutta toistamiseen se ei yllätä. Joukkue on imuroinut tällä kaudella eniten maaleja koko sarjassa ja viime viikolla jopa erinomaista Teneriffa-alakertaa vastaan kolmesti onnistunut vierailija napsii rutiinivoiton. Pelivalinnassa tarkastellaan kuitenkin isäntien hyökkäyspelaamisen laatua.

Kotijoukkue joutuu puolustamaan todella syvältä ja sen mahdollisuudet tässä matsissa ovat todella vähissä. Ainoastaan vastustajan äärimmäinen töhöily voi johtaa siihen, että isäntä saa useamman laadukkaan maalipaikan. Siinä missä joukkue on päästänyt eniten maaleja sarjassa, on se myös vähiten osumia tehnyt – toki yhdessä Málagan kanssa. Viime viikolla joukkue onnistui maalinteossa Almerían vieraana, mutta toistamiseen se ei kärkijoukkuetta pysty yllättämään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Eibar on todella tasapainoinen kokonaisuus ja se tarvitsee tässä ottelussa tulosta. Joukkue on kerännyt viiden matsin kuntopuntarilla mukavasti 12 pistettä, vaikka koviakin matseja on ollut. Viime viikolla nähty nollapeli ja 2–0-voitto Tenerifen kustannuksella osoitti joukkueelta löytyvän kanttia kovassakin paikassa. Gaizka Garitanon miehistö on näillä esityksillä väkisin menossa sunnuntaina sarjan voittoon ja sitä kautta nousemassa takaisin La Ligaan.

Pelivalinnaksi ääripäiden kohtaamisessa otetaan, että isäntä jää maaleitta (Alcorcón alle 0,5). Joukkue on pystynyt yllättämään kevätkaudella keskikastin ja häntäpään joukkueita, mutta aivan viime aikoina tehot ovat jälleen olleet kortilla. Kahdessa edellisessä kotikamppailussaan joukkue on jäänyt nollille niin sarjavitosta Gironaa kuin myös Las Palmasia vastaan. Isännillä ainakin loukkaantuneet Cristian Rivero, Ivan Calero, Victor Garcia sekä Carlos Bellvis puuttuvat kokoonpanosta.

10 euroa pelirahaa