UHMAPELAAJAT ti 09.11. klo 21:45

Aldershot - Wrexham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aldershot jää taas pisteittä kotona!

Englannin viides sarjataso National League ei usein nouse seurantaan, mutta köyhänä jalitsupäivänä sieltäkin löytyy sisältöä elämään. National Leaguen joukkueet toimivat ammattilaispohjalta, ja tältäkin tasolta löytyy päteviä pelimiehiä.

Lontoosta hieman lounaaseen sijaitseva Aldershot on jalkapalloseura Townin koti. Seura perustettiin edellisen seuran konkurssin jälkeen vuonna 1992, eikä sillä ole mainittavampaa menestystä historiassaan. Tällä kaudella meno on ollut apeaa, ja varsinkin kotiottelut ovat olleet kärsimystä, sillä niistä ei ole vielä kertynyt pistettäkään. Vieraissa on sentään pystytty niistämään muutama piste sarjan muilta alakerran asukeilta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Wrexham on historiassaan pelannut Walesin nimiin jopa eurocup-pelejä, mutta tämänhetkinen taso ei riitä edes Englannin neljälle korkeimmalle sarjatasolle. National Leaguessa joukkue on tukevasti keskikastissa – matkaa sekä putoamis- että nousuviivoille on reilusti.

Vastaava matsi yritettiin pelata jo lokakuussa, mutta kenttä meni pelin edetessä rankkasateen vuoksi pelikelvottomaan kuntoon ja ottelu jouduttiin keskeyttämään. Wrexham johti tässä vaiheessa ottelua 0-2, ja on tälläkin kertaa selkeä suosikki viemään pisteet Walesiin.