MM-karsinnat 2022 ti 29.03. klo 22:30

Algeria - Kamerun

Algeria ja Kamerun over-futiksen äärellä samettinurmella!

Afrikan kiintiön MM-kisapaikkoja on jaossa niin ikään tiistaina. Algeria voitti Kamerunin avausosassa Limbessä 0-1 ja paluuosa Blidan Mustapha Tchaker -stadionilla lienee niin ikään Aavikkokettujen heiniä. Betsihommissa päästään painamaan lähes max bet, sillä over-kertoimissa on tarjolla melkoista siirappia!

Afrikassa pelataan under-painoitteista futista, mutta tälle löytyy yksi huomattava selittävä tekijä: kentät ovat valitettavan usein karmeassa kunnossa, kuten nähtiin myös talvella maanosan mestaruusturnauksessa. Mustapha Tchakerilla tiistaina sametti on sen sijaan erinomaisessa kondiksessa, joten kylläpä tuolla jalkapalloa kelpaa varmasti pelata.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Kamerun lähtee matsiin tappioasemasta, joten sen puolesta ei tarvitse pelätä kyttäilymatsia. Legendaarisen Rigobert Songin ryhmässä on yksi merkittävä poissaolo, sillä André-Frank Zambo Anguissa ei ole pelikunnossa. Vincent Aboubakar sen sijaan on viimeisimpien tietojen mukaan mukana kokoonpanossa.

Peleille lähtee miehekkäällä panoksella yli 1,5 maalia. Linja on yksinkertaisesti vinksallaan ja tähän kuuluu iskeä kunnon paukku. Kamerun joutuu avaamaan pakkaansa jossain vaiheessa ja Algerialle tämä kelpaa. Isäntäjoukkue on ylipäätään todella taitava porukka ja ei tässä Riyad Mahrez, Islam Slimani ja kumppanit jää millään maaleitta.

10 euroa pelirahaa