la 05.06. klo 22:00

Almería - Girona

Gironan tie nousufinaaliin on auki – lisääntyneet muuttujat mutkistavat toista pudotuspelikamppailua

Girona jatkoi avausosassa siitä, mihin se sarjakaudella jäi. 3–0-tappioasema pudotuspelien avauskierroksella olisi kova pala mille tahansa joukkueelle, eikä vähiten Almeíialle. Joukkue ei varsinaisesti ole tullut tunnetuksi kovana maalinsylkijänä, vaan pikemminkin Espanjan kakkossarjassa vahvasti puolustavana ja kohtuullisesti yhteen pelaavana ryhmänä. Tehoja olisi kaivettava jostain, mutta mistä?

Almeríalla on paha tilanne ja on todella vaikeaa uskoa sen mahdollisuuksiin kääntää asetelmia toisessa osassa Gironaa vastaan. Vieraiden alakerta on rautainen, kuten avausottelussakin nähtiin, eikä maalipaikoille todellakaan päästä helposti. Erityisen silmiinpistävää oli, että Girona pelasi keskialueella eriskummallisen huolellisesti – jos syöttöpaikkoja ylöspäin ei edes levityksillä löytynyt, palautti se palloa kurinalaisesti alaspäin.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Osin Gironan toimintaan varmasti vaikutti aikainen johtoasema, mutta se oli varsin viileää katsottavaa. On vaikeaa uskoa, että joukkue lähtisi ylipassivoitumaan toisessa osaottelussa. Almería joutuu takuulla avaamaan pelaamistaan kotikentällään reilussa tappioasemassa, mikä puolestaan avaa mahdollisuuksia vieraille.

Perusmarkkinan (1X2) suosikkivaihtoehtona Uhmapelaajat pitää ristiä eli tasapeliä, joka on myös pelivalintana tulevaan kamppailuun. Girona tuskin ottaa turhia riskejä, mutta Almeríalla on valtaisa vuori kiivettävänään. Maaliodottama on yhä matalalla, mutta muuttujia on paljon. Yksi tilannetta mutkistavista asioista on isäntien hurja vuori, jonka ylittämiseen vaadittaisiin vähintään muutamaa osumaa – kovemmankin joukkueen paketti saattaisi levitä.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %