UHMAPELAAJAT su 27.03. klo 22:00

Almería - Girona

Vakuuttavat 15 osumaa iskenyt nigerialaistykki on maajoukkuetehtävissä! Jatkuuko Gironan voittokulku?

Almería ei erityisemmin edellisessä matsissaan Teneriffalla vakuuttanut, vaikka joukkue nappasikin sarjan kärkijoukkueelle ominaisen rutiinivoiton. Seuraavassa matsissa haaste on ehdottomasti toista luokkaa, kun jo useammalla kaudella vahvasti takaisin pääsarjaan tyrkyllä ollut Girona vierailee joukkueen kotistadionilla. Katalonialaisten meininki on vakuuttaa – edellisellä kierroksella joukkue naulasi peräti viisi maalia Ibizan verkkoon.

Isännillä ottelussa ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa ainakin Chumi, Ivan Martos, Daniel Carrico, Juanjo Nieto. Lisäksi Samuel Costa on pelikiellossa ja Umar Sadiq maajoukkueen matkassa – jälkimmäinen on pussittanut peräti 15 täysosumaa tällä kaudella ja Costa lukeutuu niin ikään sarjakakkosen luottopelaajiin. Vierailla Alejandro Biena on pelikiellossa ja Arnau Martinez sekä Dario Sarmiento ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi. Juanpe on kokoonpanossa, mutta pientä loukkaantumista taustalla, joten pelaaminen on pieni arvoitus.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Poissaolot iskevät vieraita kovemmin isäntiin, jolla puuttuu todella kovan profiilin ukkoja useampi. Toisaalta Almería ei ole viimeisimmillä kierroksilla vakuuttanut tuloksellisesti, eikä pelillisesti. Toki joukkue haki Teneriffalta edellismatsissa niukan 0–1-voiton, mutta sitä ennen se kuoppasi pisteitä parissa matsissa peräkkäin jäätyään maaleitta Zaragozaa vastaan ja pelattuaan Lugo-kamppailussa 3–3-tasapelin. Joukkueen maalintekotehokkuus on ollut ailahtelevaa ja viimeksi ainokaiseksi jäänyt voitto-osuma syntyi pilkulta.

Girona on vahvasti puolustava ryhmä, joka on kolmen voiton putkessa. Tällä otannalla joukkueen maaliero on vakuuttava 8–3, eikä sillä ole ratkaisijoista puutetta ollut. Toisaalta kotijoukkueelta on kenties tärkein hyökkäyspään pelaaja sivussa Sadiqin maajoukkuekomennuksen myötä. Vieraita otetaan lapulle tasapeli ei vetoa -markkinassa – tämä kerroin on lahja.

10 euroa pelirahaa