Ampumahiihdon Maailmancup ke 15.02. klo 15:30

Ampumahiihdon MM - Naisten normaalimatka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wau! Linn Perssonille vetoja kaksin kappalein naisten normaalimatkalle!

Jos oli ampumahiihdon MM-kisojen miesten normaalimatkalla selkeät suosikit, niin naisten puolella on sitäkin kiharaisempaa. Potentiaalisia menestyjiä on nimittäin kevyesti kaksinumeroinen määrä, ja voittajan ennustaminen tästä sakista vaatii jo kiinalaista sääpalloakin paremmat vehkeet ja metodit. Mutta eipä hätää, peli-idea löytyy naisten viidelletoista kilometrille vaivoitta.

Julia Simon on takaa-ajon hienon esityksensä ansiosta koko roskan suosikki, mutta normaalimatkan voitto ranskattarelta on vielä saavuttamatta. Kakkossuosikki on Denise Hermann-Wick, jonka suoritus pikakisassa oli kliinisen tarkka. Hiihtovauhdillaan saksalainen on korkealla, jos penkalla ei pelti kolise liikaa. Hanna Öbergiä ei näissä kekkereissä sovi todellakaan unohtaa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

LindIngmar

@LindIngmar

LindIngmar

@LindIngmar
Silver, Hanna Öberg och Brons, Linn Persson 🇸🇪 💕 i Skidskytte VM Ruhpolding, Germany
Silver and Bronze in Ruhpolding, Germany, Biathlon World Cup
It is the first time ever that two Swedish women's skaters take a medal in the same championship race
svt.se/sport/skidskyt…
svt.se

Skidskytte: Skrällen: VM-brons till Linn Persson

Succé för de svenska damerna på VM-sprinten i Oberhof. Silver till Hanna Öberg och brons till Linn Persson, som tog sin första individuella VM-medalj. –Det viktigaste varvet jag någonsin har åkt, sa...

Hanna Öberg silver och Linn Persson brons

Maistuvimmat yllättäjät kisaan ovat Ingrid Landmark Tandrevold, Lou Jeanmonnot sekä Linn Persson. Pikakilpailussa pronssille yltänyt ruotsalainen on hieman unohdettu kertoimissa. Persson on hyvässä hiihtokunnossa, ja ammuntahan ruotsittarelta sujuu mainiosti. Vetoja Perssonin puolesta voisi laittaa useammankin.

Ensinnäkin kelpaa veto sille, että Persson on maalissa ennen Lisa Theresa Hauseria, joka ei ole ollut suksella totutun hyvä. Rahojen tuplaus tästä on maittava tarjous. Toinen mahdollinen veto voisi olla kuuden parhaan joukkoon sijoittumisesta, mistä William Hill tarjoaa muhkean kertoimen 2,50. Näillä siis keskiviikon amppareihin!