Ampumahiihdon Maailmancup ti 14.02. klo 15:30

Ampumahiihdon MM - Miesten normaalimatka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maistuu! Norskit hallitsevat, mutta WillHill tarjoaa vetoja top kymppiin!

Tiistaina kilpailtava miesten normaalimatkan kisa jatkaa ampumahiihdon MM-kisoja Oberhofissa. Norja on ollut miesten kisoissa aivan suvereeni kansakunta, ja menestys on kiteytynyt Johannes Thingnes Bön juhlintaan. Miehellä on jo kolme kultaa, kun henkilökohtaisten matkojen lisäksi plakkarissa on myös sekaviestin kirkkain mitali. Takaa-ajon voitto oli puhtaalla ammunnalla täysin eleetön suoritus, ja mies ei joutunut antamaan ladulla läheskään kaikkea.

Norski on suosikki myös normaalimatkalla, mutta tämä kisa on yllätyksille hieman alttiimpi, sillä hudeista rankaistaan armotta. Kakkossuosikkiakaan ei silti tarvitse kauaa hakea, sillä Sturla Holm Lägreid on upeassa iskussa, ja on ottanut näistä kisoista jo yhden mitalin jokaista väriä. Loistavana ampujana Lägreid voi hyvin voittaa tämän kisan, jos Bö ei onnistu penkalla optimaalisesti.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Michał Blados

@bMichau2
🇮🇹 Tommaso Giacomel po dzisiejszym nieudanym biegu pościgowym 👇
#BiathlonPL #biathlonfamily #docelu

Vetosuositus otetaan sijoituksista. William Hill tarjoaa voittaja- ja podiumsijoitusten lisäksi vetoja kuuden ja kymmenen parhaan joukkoon sijoittumisesta. Kympin joukkoon maistuu erittäin hyvältä Tommaso Giacomel, vaikka henkilökohtaisissa kisoissa mies ei ole juhlinut penkalla. Ruhpoldingissa mies oli kuitenkin viides, ja sekaviestissä suoritus herätti lupauksia.

Kymmenen sakkiin riittää, jos ammunta paranee. Miehen on vain koottava itsensä pahan pettymyksen jälkeen. Omat riskinsä tässä vedossa on, mutta kerroin on tähän saumaan täysin vastustamaton. William Hill on talviurheilufanien asialla!