ti 13.02. klo 18:10

Ampumahiihdon MM - Naisten 15 km

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yksi maa on hallinnut naisten ampumahiihtoa – sieltä löytyy tipsi normaalimatkallekin!

Ranska on osoittanut naisten puolella ampumahiihdon MM-kisoissa aivan totaalista ylivoimaa, eikä muille joukkueille ole jäänyt tähänastisissa kilpailuissa kuin muruja. Julia Simon on ollut kisojen kuningatar kolmella kultamitalillaan. Varsinkin norjalaisilla on ollut kisoissa vaikeaa, ja nyt olisi korkea aika herätä talvihorroksesta. Normaalimatkan kisassa korostuu hyvä ammunta, sillä jokainen huti penkalla tietää minuutin lisäaikaa.

Normaalimatka ei lukeudu Simonin suosikkeihin, sillä siinä ranskalaisen menestys ei ole ollut ikinä parasta mahdollista. Tosin tässä kunnossa Simon on huomioitava myös 15 kilometrillä, vaikka triplamestarin osumaprosentti ei todellakaan ole tourin paras. Hyvistä ampujista Lisa Vittozzi on tavannut menestyä tällä matkalla, ja saksalaisista Franziska Preuss sekä Vanessa Voigt viihtyvät penkalla oikein hyvin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

International Biathlon Union

@biathlonworld
Cette équipe 😍

Lou Jeanmonnot completes the perfect day for @FedFranceSki with her first individual World Championships medal 🤯

📷Manzoni/IBU #biathlon #NMNM24

Lou Jeanmonnot ei lukeudu kisan kuumimpien suosikkien joukkoon, ja on hieman ihmeteltävä, että pikakisan pronssimitalisti on sivuutettu spekulaatioissa täysin. Tosin tämä tarkoittaa parempia kertoimia, joten asiasta ei sovi nurista aivan liikaa. Hyvin ampuva ja kohtuullisesti hiihtävä Jeanmonnot voi olla hyvinkin korkealla, jos ammunta ei tuota ylimääräisiä ongelmia.

Jeanmonnotille napataan Boomerangilta top 6-veto, joka on erittäin hyvä valinta alemman riskitason betsareille. Mitalivedosta saa kovempaa kerrointa, eikä voittokaan tietysti mahdoton ole – jokainen hallitsee riskinsä itse, mutta tämä veto ja BoomerangBetin avaustarjous houkuttavat!

Tuplaa vedonlyöntikassasi ja grindaa bonari kotiin!

BoomerangBet‘in uudet Uhmapelaajat pääsee grindaamaan pelikassaa mehukkaan talletusbonuksen ja erittäin maltillisen kierrätysvaatimuksen kera.

Toimi näin:

1. Siirry BoomerangBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 30-200€, saat 60-400€ pelirahaa
3. Lyö veto Jeanmonnot top 6 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimukset: sinkut 2.00, combot 1.50 per kohde)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.