ke 14.02. klo 18:20

Ampumahiihdon MM - Miesten 20 km

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tyly meininki! Norjalaista ylivoimaa jälleen luvassa?

Ranskan ylivalta naisten ampumahiihdossa alkoi rapistua tiistaina hiihdetyllä MM-kisojen normaalimatkalla. Miehissä Norja on dominoinut MM-kisoja oikeastaan vielä totaalisemmin, mistä takaa-ajon viitosvoitto oli todella tyly suoritus. Miesten normaalimatkalla olisi jonkinlainen yllätys, jos kaikki norjalaissuosikit epäonnistuisivat siinä määrin, että kultamitali valuisi vuonojen ulkopuolelle.

Johannes Bö, Sturla Holm Lägreid sekä Vetle Sjåstad Christiansen ovat viihtyneet yksilömatkojen palkintopallilla, eikä saman kolmikon patsastelu podiumilla keskiviikkona järkyttäisi ketään millään tavalla. Pahinta on, että mitaleille kykeneviä norskeja on vielä toinen mokoma mukana. Parhaiten voisivat kiilaa norjalaisten rintamaan lyödä Eric Perrot tai Sebastian Samuelsson. Vai voisiko saksalaisten hyvä vire ulottua myös miehiin – tiistaina naisten kisassa oli kolme saksalaista viiden joukossa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Christiansen on pitänyt keskittymisensä todella hienosti läjässä, vaikka mies suree silminnähden juuri ennen kisoja edesmennyttä vaariaan. Norskin suksi kulkee mallikkaasti, ja normaalimatkalla isoon rooliin nouseva ammuntakin on hyvin hanskassa. Siksi on syytä odottaa, että sijoitus on keskiviikkonakin hyvä.

Tiistaina otettiin lunastus Lou Jeanmonnotin kuudennella sijalla, ja keskiviikkona yritetään samaa Christiansenin tulemisesta kuuden sakkiin. BoomerangBet tarjoaa jälleen reilua kerrointa, mikä hyödynnetään siekailematta!

Tuplaa vedonlyöntikassasi ja grindaa bonari kotiin!

BoomerangBet‘in uudet Uhmapelaajat pääsee grindaamaan pelikassaa mehukkaan talletusbonuksen ja erittäin maltillisen kierrätysvaatimuksen kera.

Toimi näin:

1. Siirry BoomerangBetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 30-200€, saat 60-400€ pelirahaa
3. Lyö veto Christiansen top 6 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus (50€ maxbet, kerroinvaatimukset: sinkut 2.00, combot 1.50 per kohde)

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.