pe 09.02. klo 18:20

Ampumahiihdon MM - Naisten 7.5 km

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pikakisassa yllättävä suosikki – vastapeliin avautuu hieno tilaisuus!

Nove Mestossa tällä viikolla alkaneiden ampumahiihdon MM-kisojen ympärillä on aluksi keskusteltu pääasiassa sääoloista. Lämpimät kelit ja kisojen edellä paikkoja sekoittaneet myrskytuulet eivät nosta luottamusta onnistuneiden kisajärjestelyjen puolesta. Keskiviikkona kisat avannut sekaviesti pystyttiin kuitenkin käymään läpi suunnitelmien mukaan – tosin kilpailun aikana satoi vettä taivaan täydeltä.

Naisten 7.5 kilometrin pikakisa on perjantaina, ja näissä kisoissa ammunnalla on suuri merkitys – eikä pelkästään tätä kisaa, vaan myös takaa-ajoa ajatellen. Julia Simon on monessa paikassa koko kisan ykkössuosikki, ja tätä näkemystä tekee mieli haastaa, sillä ranskalainen ei ole tasaisuudestaan huolimatta saavuttanut viime aikoina täysosumia. Maailmancupissa juhlineet Justine Braisaz-Bouchet ja Ingrid Landmark Tandrevold voivat toki pummata penkalta, mutta puhtaalla suorituksella kärkisijat ovat suosikkia todennäköisempiä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

International Biathlon Union

@biathlonworld
Training day? Over!

Tomorrow it's time for the next medal decision. 🥇🥈🥉

Who will follow in Denise Herrmann-Wick's footsteps? Check out the Women Sprint Start list below 👇

#biathlon #NMNM24

Hyvinä ampujina Franziska Preuss sekä Lisa Vittozzi ovat potentiaalisia menestyjiä. Lena Häcki-Gross on puolestaan nousukunnossa, ja Lou Jeanmonnot voitti pikakisan Östersundissa. Öbergin sisaruksia ei voi koskaan unohtaa – Elvira on tällä kaudella ollut heistä parempi. Pöljänä päivänä Karoline Offigstad Knotten voi yllättää, ja norski maksaa kaikissa vetomuodoissa melkoisesti.

Parhaiten maistuu Tandrevold Simonia vastaan. Vedossa on riskinsä, mutta näin isona altavastaajana ei norskia voi pitää. 21Betsin H2H-vedoissa tämä maistuu, ja maistuva on koko puljukin – avaa tili ja nauti kisoista!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.