Ampumahiihdon Maailmancup la 11.02. klo 15:30

Ampumahiihdon MM - Miesten sprintti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huikea kisa tulossa! Iskeekö ruotsalainen kiilaa norskirintamaan?

Lauantaina ampumahiihdossa on vuorossa miesten pikakisa: iltapäivällä parhaaseen katseluaikaan on luvassa todella sähäkkä kisa. Tässä kisassa ennakkosävelet soivat norjalaisittain, sillä kertoimissa norskeilla on kolme suosikkia, eikä vuonomiesten kolmoisvoittokaan olisi mikään ihan jumalaton yllätys. Kaikki ei ehkä silti ole niin suoraviivaista, miltä äkkiseltään näyttäisi.

Ylivoimaisena suosikkina kisaan lähtee Johannes Thingnes Bø, jonka touhu on ollut maailmancupissa aivan hermotautista. Mies ei ole maailmancupin sprinteissä vielä parempaansa kohdannut, vaikka omasta joukkueesta löytyy niinkin kivikova vastus kuin Sturla Holm Lægreid – jolla on ammunnasta vielä Bøtäkin kovemmat statsit. Kulta ratkeaakin todennäköisesti penkalla: jos molemmat norskit naputtelevat nollat tauluun, on Johannes maalissa voittaja.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Kaksikon takaa löytyy maanmies Vetle Sjåstad Christiansen, joka on vakuuttanut luotettavuudellaan. Norski ei ole kuitenkaan ynnä muut -osastosta suurin mitalisuosikki. Päivän onnistujiin saattaa kuulua Tommaso Giacomel, joka antoi varoituksen iskukyvystään jo sekaviestissä. Hyvän päivän sattuessa menestyjä voi löytyä myös saksalaisista tai ranskalaisista, vaikka sekaviestin perusteella fransmannit eivät ole parhaimmillaan.

Radiosporten

@Radiosporten
Ponsiluoma: ”Det är bara att trösta” dlvr.it/Sj6pJL

Mitalitipsi lähtee kuitenkin Ruotsin Martin Ponsiluomalle. Hiihtokunto on sekaviestin perusteella mintissä, mutta pikakisassa ammunnan täytyy onnistua. Päivät eivät ole aina veljiä keskenään ammunnan suhteen, eikä ruotsalainen ole hudeille immuuni. Antholzin sprintissä Ponsiluoma ylsi hurjalla hiihdollaan kakkoseksi, ja mitalisijoituksesta neljän kerroin on aivan liian suuri lauantaina.