Ampumahiihdon Maailmancup pe 10.02. klo 15:30

Ampumahiihdon MM - Naisten sprintti

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt osuu! Penkalla myrkynnopea Julia Simon on vahvoilla sprintissä!

Ampumahiihdon MM-kisat polkaistiin jo keskiviikkona käyntiin Oberhofissa, ja perjantaina kisaillaan naisten pikakisan merkeissä. Sekaviestissä Norja otti kultaa ennen Italiaa ja Ranskaa. Perjantain sprintissä hiihtovauhti on tunnetusti isossa roolissa, sillä kahden ammunnan kisassa voi ammunta onnistua paremmin, vaikka siinä olisi ollut aiemmin sanomista. Penkalla pitää myös olla nopea.

Ruotsalaisilla on monta mitaliehdokasta, mutta oikeastaan kukaan kolmesta ruotsalaiskilpailijasta – Linn Persson sekä Öbergin sisarukset – ei ole hiihdossa tällä hetkellä aivan parhaimmillaan. Paljoa ei tietysti vauhdin tarvitse parantua, kun puhtaalla ammunnalla ollaan korkealla, mutta voittajasuosikkeja löytyy kisasta ennen ruotsalaisia.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ski Chrono

@Ski_Chrono
Julia Simon sera la première Française au départ du sprint des Mondiaux d'Oberhof.⬇️ #Oberhof2023
ledauphine.com/skichrono/2023…

Dorothea Wierer ja Lisa Vittozzi ovat kyllä iskussa, mutta kertoimet eivät riitä peleihin. Mitali olisi molemmilta jo jonkunlainen yllätys, ja näiden kisailijoiden kanssa jäädään penkkiin. Sama pätee myös norjalaisen Marte Olsbu Röiselandin kohdalla, vaikka norskilla suunnilleen lukee otsassa sana ”nousukunnossa”. Myöhään maailmancupiin mukaan tullut Röiseland saattaa nousta palkintopallille jo perjantaina.

Kisan kaksi suosikkia ovat Julia Simon ja Denise Herrmann. Simon on penkalla huikean nopea, ja hiihtokin sujuu. Herrmann-Wick ampuu hitaammin, mutta hiihtää kuin viitapiru. Simon on ollut koko kauden niin kova, että suosikkiasema on ansaittu, ja ranskatar saa voittajatipsin. Voitolla nelinkertaistaa rahat, mikä ei ole huono diili ollenkaan!