KHL to 28.10. klo 12:00

Amur Habarovsk - Jokerit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kyykyttääkö heittopussi Amur jälleen Jokereita kotikaukalossaan?

Viime kausien heittopussi Amur Habarovsk isännöi Jokereita Suomen aikaan jo puoliltapäivin alkavassa ottelussa. Amurin kausi ei ole ollut erityisen vahva, mutta Jokerit on siitä huolimatta ison haasteen edessä, sillä Amurin kotikaukalo on ollut historian valossa helsinkiläisille vaikea paikka pelata.

Amurin kauden ilon hetket ovat toistaiseksi jääneet yksittäisiin voittoihin. Joukkue on voittanut vain yhden edellisestä kuudesta ottelustaan, mutta kotikaukalossaan Amur on esiintynyt paremmin. Edellisessä ottelussa joukkue osoitti sitkeyttään kamppailemalla itsensä aina voittolaukauskilpailuun saakka TsSKA Moskovan kanssa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Materiaaliltaan joukkue kuuluu KHL:n pohjasakkaan, mikä näkyy myös sijoituksessa sarjataulukossa. Amur majailee itäisen kymmenennellä sijalla, kuitenkin tasapisteissä seitsemättä sijaa hallussaan pitävän Neftehimik Nižnekamskin kanssa. Amurin vahvuudet löytyvät ehdottomasti joukkueen puolustuspelistä.

KHL

@khl_eng
FOUR GOALS BY SCHROEDER!!!!

Jordan @J_Schroeder90 🇺🇸 scores first career hat trick and then adds 4th goal with fantastic mid-air shot!

Jokerit murskasi edellisessä ottelussaan Dinamo Riikan peräti 8–0-lukemin. Samanlaisia lukemia ei kuitenkaan sovi odottaa Amurin vieraana. Amurin todella kapea kotikaukalo on osoittautunut historian valossa helsinkiläisille nihkeäksi paikaksi. Pitkä lentomatka ja iso aikaero eivät varmasti auta asiaan. Jokerit on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Amurin vieraana molemmat 4–1-lukemin. Erityisesti maalinteon saralla ottelusta voi ennakoida maltillista.

Amur ei ole loistanut tälläkään kaudella, mutta joukkue on onnistunut laittamaan erityisesti läntisen konferenssin joukkueita ahtaalle kotikaukalossaan. Jokerit puolestaan on ollut viime vuosina tehoton Amurin vieraana. Ottelusta voi ennakoida nihkeää ja tasaista vääntöä. jossa kamppailupelaaminen tulee varmasti korostumaan. Amur tulee varmasti laittamaan Jokereiden hyökkäyksen ahtaalle ja pelivalinnaksi nostetaan ottelun maltillinen maalimäärä (alle 5 maalia).