NHL la 06.11. klo 04:00

Anaheim Ducks - Arizona Coyotes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arizonan tappioputki on 11 peliä – ja lisää on tulossa!

NHL:ssä nähdään ensi yönä kahden kurjan kohtaaminen. Anaheim Ducks kohtaa kotonaan Arizona Coyotesin. Kojootit eivät ole onnistuneet voittamaan vielä ainuttakaan ottelua tällä kaudella. Anaheimilla voittoja on muutama, mutta pudotuspeleistä ei kannata tällä menolla haaveilla. Voittoon ei kuitenkaan aina tarvitse olla hyvä vaan paikallaolijoista parempi. Näissä tunnelmissa pelivalintamme onkin Anaheimin kotivoitto.

Anaheim on pelannut tällä kaudella 11 ottelua ja voittanut niistä neljä. On kuitenkin hyvä huomata, että tappioista kolme on tullut vasta jatkoajalla tai rankkareilla. Pelit ovat olleet todella tasaisia, ja Anaheimin nuori ja kehittyävä joukkue on esiintynyt monena iltana lupauksia herättävästi. Nyt joukkue on kahden ottelun voittoputkessa. Erityisesti ankkojen voitettua New Jersey Devilsin 4-0 itseluottamus on varmasti tapissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Arizonan kausi on poikkeuksellisen ankea. Joukkueen lähes kaikki isoimmat nimet kaupattiin pois viime kevään ja kesän aikana. Nyt jäljellä on vain enää muutama nuori lupaava pelaaja ja ne, joita muut seurat eivät puoli-ilmaiseksikaan huolineet. Viimeisten neljän ottelun aikana Arizona on iskenyt kaksi maalia. Joukkueen ykkössentteri on 21-vuotias Barrett Hayton, joka aloitti kautensa AHL:n puolella. Joukkueen ykkösvahti on koko aiemmin uransa Tshekin pääsarjassa pelannut Karel Vejmelka. Hän on myös ollut joukkueen paras pelaaja alkukaudella.

Arizona on ollut alkukaudesta niin kelvoton, ettei yleisöä saisi halliin, vaikka heille maksettaisiin. Anaheim puolestaan on ollut odotuksiin nähden vahva. Vastakkain ovat heikko NHL-joukkue ja vahva AHL-joukkue. Anaheimin kerroin on melko matala, mutta näemme sen juuri ja juuri tarpeeksi houkuttelevana. Arizonan heikkoutta ei voi liioitella.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!