NHL ma 09.01. klo 03:30

Anaheim Ducks - Boston Bruins

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jättiyllätys kiikarissa! Anaheim metsästää kolmatta peräkkäistä voittoa sarjakärjen kustannuksella – pystyykö väsynyt Boston välttämään ohipelin?

Ensi yönä on luvassa lähtökohdiltaan yksi sarjan yksipuolisimmista taistoista, kun aivan häntäpäähän kuuluva Anaheim Ducks isännöi piikkipaikkaa pitävää Boston Bruinsia. Anaheimin puolesta betsaaminen harvemmin houkuttelee, varsinkaan näin suuren tasoeron matsiin, mutta nyt on juurikin se kerta, jolloin kotivoiton kertoimet on kokeilemisen arvoisia.

Anaheimin kausi on ollut sanalla sanoen surullinen, mutta viime aikoina se on onnistunut nappaamaan yllättävänkin kovia päänahkoja. Viimeisimmässä ottelussa San Josen kaataminen ei vielä varsinainen saavutus ollut, mutta sitä edeltävät kaksi voittoa tuli Dallasia ja Vegasia vastaan. Ennen kaikkea Dallasin nujertaminen lukemin 2-0 oli erittäin kova suoritus. Nyt vastus on vieläkin kovempi, mutta on kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka Anaheim on suurelta osin kyntänyt, löytyy siltäkin Troy Terryn ja Trevor Zegrasin tasoisia yksilöitä, jotka pystyvät ainakin hyökkäyssuuntaan tekemään tuhoa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Anaheim Ducks

@AnaheimDucks
Swimming away from the Sharks

#FlyTogether

Bostonin vahvat otteet on jatkunut läpi kauden. Viime aikoina pari tappiota on tullut Buffaloa ja Ottawaa vastaan, mutta siitäkin huolimatta pisteputki on venynyt jo 12 ottelun mittaiseksi. Ennen tulevan yön matsia Boston kohtaa vielä San Josen, joten uusia poissaoloja ja loukkaantumisia voi vielä tulla. San Josea vastaan tolppien välissä kuitenkin aloittaa Linus Ullmark, joten Anaheim-ottelu lienee kakkosvahti Jeremy Swaymanin heiniä. Merkittävin poissaolo vieraiden leirissä on tehot 16+14 kerännyt hyökkääjä Jake DeBrusk.

Todennäköistä se ei ole, mutta 3,25 kertoimella pieni haku lopulliselle kotivoitolle on ehdottomasti paikallaan. Harvemmin Anaheimille näin hyvää mahdollisuutta jättiyllätykseen tulee kuin nyt, kotiyleisön edessä ja lepoetukin on kotijoukkueen puolella. Panos pidetään maltillisena, sillä onhan kyseessä kuitenkin Anaheim.