NHL pe 07.01. klo 05:00

Anaheim Ducks - Detroit Red Wings

Detroitin positiiviset otteet ei yllä kotikaukaloa kauemmas – onko puolustus taas helisemässä?

Tulevana yönä Detroit Red Wings isketään kovan paikan eteen, kun se matkaa Anaheim Ducksin vieraaksi. Ducks kuuluu kauden suurimpiin yllättäjiin ja kotiluolassa se on askeleen tai jopa pari Detroitia edellä. Detroitin surkealle vierassaldolle tuskin on parannusta luvassa.

Isännät katkaisi neljän ottelun tappioputken kaatamalla Philadelphian. Kauden alla odotukset oli minimissä, mutta niin vain joukkue on 36 ottelussa kerännyt makoisan 43 pisteen saldon. Kotona Ducks on kylvänyt tuhoa iskien peräti 63 maalia 19 ottelussa. Pisteittä Anaheim on kotona jäänyt vain neljästi – alkukaudesta kahdesti ja marraskuun lopulla Toronto sekä Carolina haki voitot.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Erikoistilanteita vertaillessa Anaheim ei jätä vieraille mahdollisuuksia – sen ylivoima on neljänneksi parasta Detroitin viruessa aivan häntäpäässä. Alivoima puolestaan isännillä on sarjan kolmanneksi paras, kun Detroit sijoittuu alempaan keskikastiin. Yksittäisistä pelaajista katseet kääntyy Troy Terryyn, joka komeilee maalipörssin kolmosena. Poissaolot ja korona on sekoittanut hieman pakkaa viime aikoina ja suurimpia menetyksiä on ollut vuoden tulokkaan tittelistä kovaa kilpaa käyvä Trevor Zegras. Zegras tuskin on pelikuntoinen, mutta tulokaskilpailun kaksi muuta kärkinimeä Moritz Seider ja Lucas Raymond nähdään vieraiden leirissä.

Detroit puolestaan jätettiin ensin hyökkäyssuuntaan täysin aseettomaksi Washingtonin ja Bostonin toimesta, mutta San Josea vastaan ketsuppipullo räjähti auki. San Josen alakerta piti ovet avoinna eikä Detroitin kärkiketjut jättänyt paikkoja käyttämättä. Nyt kuitenkin luvassa on Detroitin tämän kauden suurin ongelma, vierasreissu. Kotona otteet on ylittänyt odotukset, mutta vieraissa joukkue tuppaa olemaan kuin peura ajovaloissa. Vastaan on toki tullut kovia joukkueita, mutta viimeisten 12 vierasmatsin otannalla vastustajat on tehnyt maaleja viisi tai enemmän kahdeksan kertaa!

Detroitin ensisijainen tehtävä vieraissa on saada viisikkopuolustusta tiiviimmäksi, mutta miten? Detroitia vastaan on luotu sarjan neljänneksi eniten maaliodottamaa ottelua kohden, eli vaikka mukaan mahtuu positiivisia otteita, on alakerta täysin maalivahtipelin varassa. Ottelusta ei välttämättä mitään täystulitusta saada, mutta Detroitin alakerta tulee olemaan suurissa vaikeuksissa. Pelivalinnan osalta Anaheimin over 3,0 maalin linjalla (60min) on poimittava koriin. Tasan kolmella saadaan panos takaisin.

10 euroa pelirahaa