NHL la 19.03. klo 04:00

Anaheim Ducks - Florida Panthers

Palaako Florida välittömästi takaisin voittojen tielle heikon Anaheimin kustannuksella?

Itäisen konferenssin kärkipaikkaa hallussaan pitävä Florida Panthers kärsi yllättävän tappion Vegas Golden Knightsin vieraana. Floridalle tarjotaan kuitenkin välittömästi tilaisuutta kiillottaa kilpeään, kun joukkue hyppää reilun vuorokauden sisään toistamiseen kaukaloon tällä kertaa Anaheim Ducksin vieraana. Anaheim on hävinnyt kaikki viisi edellistä otteluaan ja joukkueen puolustuspelin tasolla, ankat ovat ainakin ennakkoon pelkkä suupala Floridan hyökkäysvoimalle.

Jo valmiiksi kapeaa Anaheimin ryhmää ovat viime aikoina kiusanneet myös loukkaantumiset. Joukkueen kapteeni Ryan Getzlafin ohella myös Max Jones, Rickard Rakell, Jakob Silfverberg ja Sam Steel ovat kärsineet loukkaantumisista. Joukkueen hyökkäyskalusto onkin tällä hetkellä todella kapea. Asiaan ei auta, että Anaheimin puolustuspeli on ollut tällä kaudella pääosin luokatonta, josta kielii joukkueen verkkoon isketyt 201 täysosumaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Florida on päinvastoin ollut koko kauden ylivoimaisesti tehokkain joukkue. Floridalla on kasassa jo tässä vaiheessa kautta yhteensä 251 täysosumaa, eikä joukkueen tehokkuudelle näi pysäyttäjää. Aleksander Barkov ja Jonathan Huberdeau pelaavat jälleen unelmakautta, mutta maalintekijöitä on löytynyt reilusti myös alemmista ketjuista. Florida myös vahvisti puolustustaan Ben Chiarotilla ja joukkueen materiaali on huomattavasti vahvempi Anaheimiin verrattuna.

Vaikka Anaheim pääsee kaukaloon hyvin levänneenä ja Florida saapuu otteluun Vegas-kamppailun rasittamana, on joukkueen materiaaleissa ja iskukyvyssä valtavan iso ero. Florida on ollut läpi kauden hyökkäyssuuntaan sarjan kuumin joukkue ja Anaheimin puolustuspeli on ollut heikkoa. Uhmapelaajat suosittelee kirjaamaan lapulle Floridan voiton tasoituksella -1.5 maalia.

10 euroa pelirahaa