NHL ti 22.03. klo 04:00

Anaheim Ducks - Nashville Predators

Anaheimin ahdinko saa jatkoa, kun kovia maalimääriä mättänyt Nashville saapuu vieraaksi!

Anaheim Ducks on ensi yönä kovan paikan edessä, kun Nashville Predators saapuu vieraaksi. Anaheim matkaa tappioputkessa eikä tilanne ole tällä hetkellä erityisen lupaava. Nashville puolestaan on napannut kovia voittoja ja vire on loistava. Kaksikon edellinen kohtaaminen nähtiin 11.3. ja tuolloin Nashville otti voiton lukemin 4-1.

Anaheimin viiden ottelun vieraskiertue toi mukanaan kaksi pistettä, mutta ei yhtään voittoa. Kymmeneen edelliseen matsiin voittoja on kertynyt vain kaksi. Kuudes peräkkäinen tappio tuli takaisin kotikaukaloon päästyään, kun Florida Panthers jätti Anaheimin kaukalossa täysin aseettomaksi voittaen lopulta lukemin 3-0. Hyökkäyspäässä tehot on kadoksissa eikä alakerta ole sillä tasolla, että vähämaaliset ottelut kääntyisi voitoiksi.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Nashville on takonut maaleja myös kotijoukkueen puolesta. Kahdeksasta edellisestä ottelusta kuusi on päättynyt voittoon ja verkko on heilunut komeat 38 kertaa. Nashville on onnistunut tykittämään muun muassa Toronton, Minnesotan ja Pittsburghin kumoon, joten Anaheimin pitäisi olla tällä hetkellä vain suupala. Juuse Saros pitää usein omaa päätyä pystyssä, mutta tappio ja viisi päästettyä maalia Philadelphiaa vastaan oli surkea esitys. Toisessa tappiossa St. Louis onnistui ohittamaan Juuse Saroksen viidesti ja iski loppuun kaksi maalia tyhjiin.

Anaheim jää tällä hetkellä vertailussa pahasti jälkeen. Nashville takoo maaleja odotettua kovemmalla tahdilla ja vauhti varmasti hidastuu jossain vaiheessa, mutta viimeaikaisilla otteilla Anaheim ei ole se joukkue, joka vieraat pysäyttää. Nashville kuumat kärkinimet kuten Roman Josi, Filip Forsberg ja Matt Duchene tekee tehoja sellaisella tahdilla, johon Anaheim ei pysty vastaamaan. Kertoimet ovat jo hieman laskemaan päin, mutta 2,00 kerroin suoralle vierasvoitolle poimitaan kyytiin.

Ota Nashvillestä kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Nashvillen kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Nashvillen lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA NASHVILLEÄ TÄSTÄ >>>

10 euroa pelirahaa