NHL ma 31.10. klo 02:00

Anaheim Ducks - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Uhmapelaajat hyppää sarjajumbon kyytiin!

Tulevana yönä surkeasti alkukaudesta esiintynyt Anaheim Ducks kohtaa Toronto Maple Leafsin. Tilanne ei näytä kovinkaan valoisalta isäntien suhteen, mutta Uhmapelaajat löytää peli-idean nimenomaan kotijoukkueen puolelta. Toronto pelasi edellisenä yönä ja kyseessä on myös kolmas ottelu neljään päivään. Riittääkö kotiyleisön tuki ja tuoreet jalat saamaan Anaheimin raiteilleen?

Anaheimin alkukaudesta uhkaa muodostua täysi katastrofi, ellei se melkeinpä sitä jo ole. Avausottelusta irtosi voitto Seattle Krakenista, mutta sen jälkeen alamäki on ollut jyrkkä. Viiden ottelun vieraskiertueelta ei ollut voittoja tarjolla, kuten ei myöskään kahdesta seuraavasta ottelusta Tampa Bay Lightningia ja Vegas Golden Knightsia vastaan. Nyt vastustaja ei varsinaisesti helpotu, mutta lepoetu kaventaa tilannetta. Joukkueen lujuutta mitataan toden teolla – onko Anaheim entistä nälkäisempi, vai onko ahdinko vienyt kaiken peli-ilon?

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Anaheim Ducks

@AnaheimDucks
"You have to learn to hate to lose in this league. When you're down, it's gonna keep pushing you down."

"We have to try and find some way to get the confidence rolling in the right direction. We need it to snowball and snowball quick."

Adam Henrique comments on the loss.

Toronto tarvitsee tätä matsia ajatellen erittäin hyvän valmistautumisen, sillä toistaiseksi kausi ei ole sujunut aivan odotusten mukaan ja kolme edellistä ottelua on päättynyt tappioon. Vieraat on menettänyt pisteitä selvästi sitä heikompia joukkueita, kuten Montrealia, Arizonaa ja San Josea vastaan. Toronton materiaalilla kyseiset joukkueet pitäisi kaatua heittämällä. Edellisenä yönä Toronto hävisi vieraissa Los Angeles Kingsille lukemin 4-2.

Ei Anaheim näin huono joukkue ole, vaikka toki tappioputken aikana myös maaliodottamat on laahannut aivan sarjan häntäpäässä. Uhmapelaajat iskee tällä kerralla kiinni altavastaajaan ja lapulle napataan Anaheimin vähintään kolme maalia varsinaisella peliajalla. Toronto on aikaisemminkin ollut yllättävissä ongelmissa sitä heikompia vastaan ja lepoedun lisäksi Anaheimilla on todennäköisesti vastassa Erik Källgren, joka lähti kauteen Toronton maalivahdeista nokkimisjärjestyksessä kolmantena.