PDC ke 28.12. klo 17:10

Anderson - Dobey

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Muistisääntö: kokemus on Ally Pallyssa valttia!

Arpa on heittänyt kolmannelle kierrokselle vastakkain Gary Andersonin ja Chris Dobeyn. Anderson on kokenut heittäjä, ja yksi lajin suurista: skotti on voittanut kaksi kertaa MM-tittelin. Nuorempaa polvea edustavalla Dobeyllä ei ole Andersonin lailla menestystä, mutta englantilainen on onnistunut voittamaan jo kaksi Players Championship-turnausta.

Kulunut vuosi ei ole ollut Andersonille paras mahdollinen, ja miehen voittoprosentti on laskussa. Skotilla on kuitenkin edelleen kädessään eväät hyvään averageen. Edellisellä kierroksella reilun parikymmentä pykälää maailmanlistalla alempana oleva Madars Razma oli selkeästi Andersonia perässä, vaikka yhden erän matsissa onnistuikin niistämään. Voittajasta ei kuitenkaan ollut suurta epäselvyyttä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Sky Sports Darts

@SkySportsDarts
Gary Anderson always gets Ally Pally bouncing! 🙌🙌

Dobey on pelannut PDC:ssä vuodesta 2015 ja oli ensimmäistä kertaa MM-turnauksessa kuusi vuotta sitten. Viime vuonna Dobey oli lähellä nousta jo kahdeksan joukkoon, mutta putosi niukasti Luke Humphriesille. Tähän otteluun engelsmanni eteni kaadettuaan perussuorituksella Martijn Kleermakerin. Andersonia vastaan Dobey lähtee haastajana, vaikka kokemusta näistä ympyröistä onkin jo kosolti.

Kertoimiltaan ottelu on yllättävänkin tasainen. Andersonia on suvantokaudestaan huolimatta pidettävä suosikkina, ja kertoimet riittävät peliin melko kevyesti. Mr Green pistää ihanasti 1.80 tauluun, ja sinne pääsee jälleen pelaamaan!