PDC to 22.12. klo 21:10

Anderson G. - Razma M.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Latvialaiselle kyytiä! – The Flying Scotchman loistokertoimella lapulle umpisurkeaa Razmaa vastaan

Dartsin World Championship -turnaus jatkuu torstaina. Listalla on kolme ottelua valittuna vetolapuskalle, ja jälleen on hyvää valueta tarjolla. Päivän ehkäpä heikoin betsikohde, mutta silti hyvällä valuella lapulle tarttunut matsi alkaa klo: 21:10, ja se pelataan tuttuun tyyliin paras viidestä pelistä -formaatilla. Kyseisessä ottelussa Gary Anderson kohtaa Madars Razman.

Anderson on selvästi tasokkaampi heittäjä. Vaikka Razma jokin aika sitten osoittikin melko kirkkaita välähdyksiä herran potentiaalisesta formista, jäi se formi täysin saavuttamatta, sillä Razma valahti suoraan takaisin omalle tasolleen. Hyvänä päivänä Razma pystyy ehdottomasti haastamaan Andersonin, jonka takia vedon panoksetkin on jätetty alhaiseksi. Todellisuus on kuitenkin se, että nämä kyseiset hyvät päivät ovat aivan liian harvassa latvialaisen kannalta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Andersonin 1,5 pelin minusmerkkiselle tasoitukselle saa todella hyvää 1,72 -kerrointa MrGreeniltä. Tämä napataan lapulle ilomielin, sillä muualla samaisen vedon kertoimet ovat selvästi alhaisempia. Anderson on viime aikoina pelannut todella hyvällä tasolla voittaen melko selvin lukemin selvästi parempia vastuksia, kuin mitä Razma on. The Flying Scotchman etenee varmasti seuraavalle kierrokselle.

PDC Darts

@OfficialPDC
DAY 6⃣

Jim Williams, Jimmy Hendriks, Ricky Evans and Raymond van Barneveld all progress on a marathon night at Ally Pally!

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live