Ligue 1 ke 26.01. klo 20:00

Angers - St. Etienne

Ranskan liigassa pelataan yksi ottelu maaottelutauolla! Kaataako isäntä lisää jäävettä sarjajumbon niskaan?

Angersin ja St. Etiennen ottelua jouduttiin kolmisen viikkoa sitten siirtämään koronapandemian jyllättyä vahvasti myös ranskalaisjoukkueissa. Rästikamppailuun päästään erikoisista lähtökohdista, koska molemmilla joukkueilla on kunnioitettava määrä pelaajia sivussa. Maaottelutauko ja erityisesti Afrikan mestaruuskisat sekoittavat pakkoja.

Angersilla Sofiane Boufal, Stephane Bahoken, Azzedine Ounahi sekä Enzo Ebosse ovat kaikki Afrikassa. Lisäksi pelikiellossa tammikuun puolivälin paikkeilla Lorientia vastaan kärsimänsä ulosajonsa ansiosta on Souleyman Doumbia. Sairastuvalla jatkavat edelleen Romain Thomas, Zinedine Ould Khaled sekä Mohamed-Ali Cho. Lisäksi viime viikonlopun Troyes-kamppailussa loukkaantuneen Jimmy Chabotin nilkkavamman laadusta ei ole tarkempaa tietoa – voi olla, että tämäkin on sivussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Afrikassa on pelaajia myös vierailla, kun sekä Harold Moukoudi, Yvan Neyou, Wahbi Khazri, Denis Bouanga että Saidou Sow ovat kisoissa. Bouangasta tuskin on vielä apua, mutta tämä lienee jo palannut kotiin Gabonin putoamisen vuoksi. Eliaquim Mangala sekä Joris Gnagnon eivät ole pelikelpoisia liityttyään joukkueeseen ottelun alkuperäisajankohdan jälkeen.

Angers kaatoi viikonloppuna Troyesin upeasti maalein 2–1 poissaoloistaan huolimatta. Vieraiden vireystila puolestaan ei liiemmin vakuuta. Edellisessä kamppailussa joukkue ei saanut aikaiseksi Lyonin vieraana edes kunnollista haastetta. Toki sarjajumbolta ei voi paljoa odottaakaan, mutta pysyäkseen Ligue 1 -miehistönä myös ensi kaudella, joukkueen on alettava ottaa pisteitä.

Keskikastin Angers on kovemmassa iskussa, minkä lisäksi se saattaa saada myös poissaoloista hieman etua. Todennäköisesti myöskään Paul Bernardoni tai Sada Thioub eivät saa pelata lainpesteistään johtuen. St. Etiennelle maalinteko on tuottanut läpi kauden järjetöntä tuskaa, kun se on iskenyt 21 ottelussa vaivaiset 18 täysosumaa. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2 – Angers).

10 euroa pelirahaa