CS ti 22.03. klo 17:00

Anonymo - 4glory

Anonymolle parempana joukkueena yllättävän kovaa kerrointa!

Viiden ottelun, ja yhdeksän kartan voittoputkessa oleva puolalaisjoukkue Anonymo saa tiistaina Pinnacle Cup 3 -turnauksen ottelussa vastaansa 4glory -nimisen serbialaisjoukkueen. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Anonymo on vahva voittajasuosikki, mutta silti eräät bookkerit tarjoavat joukkueella hävyttömän kovaa kerrointa.

Viime aikaisen vireen lisäksi myös karttavalikoima poikii Anonymon puolesta. Puolalaisjoukkue tulee poistamaan hyvin todennäköisesti Vertigon, jolloin 4glory valitsee omaksi kartakseen mitä todennäköisimmin Infernon, mikä oli karttavalikoiman toinen Anonymon “heikko kartta”.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Anonymo valitsee omaksi kartakseen varmastikin Nuken, sillä 4glory poistaa vakipoistonsa Overpassin. Nukessa Anonymolla on 83% voittoprosentti viimeisen kolmen kuukauden aikana, jota 4glory ei todellakaan tule voittamaan. Kolmanneksi kartaksi jää varmastikin Ancient, sillä Anonymo haluaa varmastikin eroon Dustista, kun 4glory puolestaan ei varmastikaan halua pelata Miragea.

Tasaiset kartat paperilla, vaikkakin Anonymo näyttää yleisellä tasolla selvästi vahvemmalta joukkueelta. Anonymo on napannut todella vakuuttavia voittoja myös hieman tasokkaammista joukkueista, kun 4glory puolestaan on lähinnä pelannut alemman tason pohjasakkia vastaan. Joukkueiden välillä on selvä tasoero, joka huomioon ottaen tekee Anonymon kertoimesta yllättävän korkean.

10 euroa pelirahaa