CS to 21.04. klo 12:00

Anonymo - Entropiq

Entropiq selvästi tasokkaampi joukkue – Anonymon avauspäivä fluke

PGL Major Antwerp -turnauksen perjantain toisessa ottelussa G2:n avauspäivänä päihittänyt Anonymo saa vastaansa venäläisjoukkue Entropiqin. Ottelu alkaa klo: 12:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla, sillä molemmat joukkueet ovat turnauksessa 1-1 -tilanteessa. Majoreille tarvitaan kolme voittoa, kun puolestaan kolmen tappion jälkeen päätyy ulos turnauksesta.

Vaikka Anonymo saikin pelattua unelmapelin G2:sta vastaan, on joukkueen mahdollisuudet silti ohuet Entropiqiä vastaan. G2:n voitto oli pelkkä fluke, jonka mahdollisti molempien pistoolikierrosten konvertointi sekä muutama onnekas aseruni. G2 oli parempi joukkue ottelussa, vaikka ei G2 selvästikään pelannut omalla tasollaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Entropiq on vahva joukkue, joka avausottelun tappiostaan huolimatta murskasi Endpointin lukemin 16-3, ja todisti olevansa silti mukana kamppailussa major-paikasta. Anonymo ei omalla tasollaan ole lähelläkään Entropiqin tasoa, sillä puolalaisjoukkue normaalisti häviää jopa KOVA:n sekä 00Prospectsin tasoisille joukkueille.

Entropiq tulee saamaan otteluun loistavan kartan, ja täten lapulle nakataan joukkueen 3,5 kierroksen tasoitus. Kakkospäivänä ei yleensäkään nähdä yhtä paljoa upsetteja, ja Entropiqin kerroin kelpaa täten lapulle mainiosti.

10 euroa pelirahaa