CS ma 20.06. klo 19:00

Anonymo - Into the Breach

Into the Breachille järjettömän kovaa kerrointa!

ESEA Advanced -liigan parissa vietetään suurin osa maanantaista, kun liigan pudotuspelit ovat par’aikaa käynnissä. Owen “smooya” Butterfieldin kantama Into the Breach on yksi liigan vahvimpia joukkueita, ja yksi vahvimmista kandidaateista nousta nykyisin ESL Challenger -liigaksi kutsuttavaan yhden tierin Pro Leaguesta alempaan liigaan.

Into the Breach saa maanantaina vastaansa puolalaisjoukkue Anonymon. Ottelu alkaa klo: 19:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Into the Breach on jopa Mr Greenillä asetettu altavastaajaksi, jota ei yksinkertaisesti voi ymmärtää, kun katsotaan molempien joukkueiden viimeaikaisia tuloksia. Into the Breachin taso on huomattavasti korkeampi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

smooyan soturit saa poistettua Anonymon yhden vahvimman kartan Dust 2:n, sillä seitsemän kartan joukkueena pelaavan ITB:n heikoin kartta on juurikin Dust 2. Anonymo poistanee oman heikoimman karttansa Infernon, missä ITB on voittanut 65% viimeisen kolmen kuukauden otteluistaan.

Anonymon heikko karttavalikoima mahdollistaa todella hyvät kartat juurikin smooyan joukkueelle. ITB saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon tai Nuken, joissa molemmissa Anonymo on voittanut vain hieman yli 20% pelaamistaan otteluista. Anonymo poistaa toisen niistä toisella poistovaiheella, joten kolmanneksi jäänee hyvin todennäköisesti Mirage tai Overpass. Anonymo pickaa omaksi kartakseen Miragen tai Ancientin.

10 euroa pelirahaa