CS su 25.09. klo 21:30

Anonymo - Into the Breach

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Melkoista paukkua tarjolla drakenin brittijoukkueelle!

ESEA Advanced -liigan pudotuspelit jatkuvat tänään, sunnuntaina. Klo 21:30 alkaa erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun puolalaisjoukkue Anonymo saa vastaansa brittijoukkue Into the Breachin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee alemman bracketin seuraavaan otteluun, kun häviäjä puolestaan tippuu turnauksesta ulos.

Into the Breachille tarjotaan todella kovaa kerrointa, kun otetaan huomioon joukkueiden pelaajien taitotaso sekä viime aikainen formi. ITB:n tulivoima on huomattavasti kovempi, kuin Anonymon, joka tukeutuu hieman enemmän joukkuepelaamiseen. Anonymon firepower tuskin kuitenkaan riittää ITB:n haastamiseen, sillä joukkueessa on äärimmäisen kovia ampujia.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Klo 21:00 alkavaan otteluun on tarjolla ITB:lle melkoista kerrointa. Kun kaikki muut bookkerit tarjoavat jopa alle 1,50 -kerrointa ITB:lle, saa Mobilebetiltä peräti 1,60 -kerrointa joukkueelle. Tämä napataan ilomielin lapulle varsinkin kun otetaan huomioon joukkueiden karttavalikoimat.

Anonymo tulee poistamaan oman vakipoistonsa Infernon, kun ITB puolestaan poistaa Dust 2:n. ITB saa omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, missä joukkue on voittanut 67% pelaamistaan otteluista, ja jossa Anonymo ei ole voittanut vielä otteluakaan. Puolalaisjoukkueen ainokais potentiaaliseksi karttavalinnaksi jää Mirage, jossa valitettavasti myös ITB on melko hyvässä formissa. Mikäli kolmanteen karttaan kuitenkin päädytään, pitäisi ITB:n olla siinä jo selvässä etulyöntiasemassa Anonymon suppean karttavalikoiman ansiosta.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 21:30 alkaen.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Into The Breach ML kertoimella 1.60
4. Kun vetosi voittaa lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2 x 1.60