CS su 20.03. klo 11:00

Anonymo - KOVA

Suomalaisjoukkue KOVA hurjassa nosteessa – betsit isketään vastaan!

Kovassa nosteessa oleva suomalaisjoukkue KOVA kohtaa sunnuntai-aamuna puolalaisjoukkue Anonymon Pinnacle Cup 3 -turnauksen toisella kierroksella. KOVA on voittanut viimeisimmissä otteluissaan lukuisten suomalaisjoukkueiden lisäksi ruotsalaisjoukkue Savagen, norjalaisjoukkue 777:n, HLTV:n listauksen 18:ta sijalta löytyvän SKADE:n, ottaen myös 14 kierrosta CPH Flamesia vastaan pelatussa ottelussa.

KOVA on saanut jokaiseen näistä otteluista loistavat kartat, minkä avulla suomalaisjoukkue on pystynyt ottamaan niinkin vakuuttavia päänahkoja. KOVA on loistanut viime aikoina Nukessa, Ancientissa ja Miragessa. Ottelu Anonymoa vastaan ei kuitenkaan tule sujumaan aivan yhtä sulavasti, sillä kaikki kolme edellä mainittua karttaa ovat jo yleisellä tasolla selvästi tasokkaamman Anonymon suosikkikarttoja.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Anonymo tulee poistamaan varmastikin Vertigon, jolloin KOVA:lle jää oman karttavalintansa kannalta vaihtoehdoiksi joko Inferno, missä Anonymo on pelannut vain yhden ottelun viimeisen kolmen kuukauden aikana, mutta missä myös KOVA on voittanut vain yhden ottelun. Toisena vaihtoehtona suomalaisjoukkueella on tietysti Nuke, missä KOVA on ollut voittamaton. Anonymo on kuitenkin voittanut 86% pelaamistaan otteluista, ja on äärimmäisen kova vastus kyseisessä kartassa.

KOVA poistaa karttavalinnoissa vakipoistonsa Dust 2:n, mikä mahdollistaa Anonymon valinnaksi esimerkiksi Overpassin, jossa KOVA on pelannut vain neljä ottelua viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja voittanut niistä vain yhden. Kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä Mirage, ja jos sinne asti päästään, on Anonymo yleisesti parempana joukkueena suosikki voittajaksi.

10 euroa pelirahaa