CS su 24.04. klo 10:00

Anonymo - Spirit

Anonymo ja Spirit taistelevat paikasta Majoreilla!

PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintojen viimeisen päivän ottelut käydään sunnuntaina klo 10:00 alkaen. Ensimmäisessä päästriimin ottelussa puolalaisjoukkue Anonymo saa vastaansa venäläisjoukkue Spiritin. Ottelu alkaa klo: 10:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

Ottelun panokset ovat raa’at. Ottelun voittava joukkue etenee vuoden ensimmäisen Major-turnauksen Challengers Stagelle, kun ottelun häviäjä puolestaan menettää mahdollisuutensa karsia vuoden suurimpaan turnaukseen. Panokset ovat kohdillaan, kun vastakkain asettuu kaksi hyvin heikkoa joukkuetta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kärkijoukkueet ovat omat paikkansa jo varmistaneet Astralista lukuun ottamatta. Anonymo ja Spirit ovat molemmat alemman tason joukkueita, jotka ovat omissa alemman tason otteluissaan pelanneet kohtalaisesti oman tason horjuessa melkoisesti. Anonymo on kuitenkin RMR-karsinnoissa näyttänyt paremmalta, ja LAN-ympäristö on selvästi herättänyt joukkueen henkiin.

Spirit tulee ottelussa poistaamaan Infernon, joka on joukkueen vakipoisto ja puolalaisjoukkueen onneksi myös Anonymon heikoin kartta. Anonymo saa poistettua Spiritin parhaan kartan Vertigon, jolloin joukkueen osakkeet nousevat huomattavasti. Anonymo saa valittua otteluun Miragen, kun Spirit puolestaan valitsee todennäköisesti Dust 2:n. Kolmanneksi jää varmastikin Ancient tai Nuke.

Anonymo on kaikissa kolmessa kartassa kykeneväinen voittamaan, ja ottaen huomioon Spiritin viime aikaiset vaikeudet, ja Anonymon nousun turnauksessa, on puolalaisjoukkue suosikki kyseiseen otteluun.

10 euroa pelirahaa