CS ti 07.12. klo 17:00

Anonymo - Wisla Krakow

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Umpisurkeat puolalaisjoukkueet vastakkain ESEA Premierissä!

Puolalaisjoukkueet Wisla Krakow sekä Anonymo kohtaavat tiistaina ESEA Premier -liigan parissa. Joukkuiden välinen paras kolmesta -formaatilla pelattava ottelu starttaa klo: 17:00. Kummallakaan joukkueella ei ole mahdollisuuksia päästä lohkostaan enää jatkoon, mutta joukkueet taistelevat edelleen paikasta Premier-liigasta, sillä pudotusuhka on edelleen yllä.

Molemmat joukkueet ovat suoraan sanottuna aivan umpisurkeita. Anonymo menetti juuri legendaarisen entisen Virtus.prossa pelanneen Janusz “Snax” Pogorzelskin, sillä hän halusi pitää ainakin loppuvuoden taukoa kilpapelaamisesta. Tämä voi olla joukkueelle hyväkin juttu, sillä rosterit, missä entinen huipputasolla pelannut pelaaja liittyy nuorien lupauksien kanssa samaan kokoonpanoon, ei yleensä johda oikein mihinkään. Tästä varmastikin ainoana poikkeuksena Sinners, joka pystyi jokseenkin kolkuttelemaan huipputurnauksien ovia Tomáš “oskar” Šťastnýn kanssa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Anonymo ja Wisla Krakow ovat kumpikin umpisurkeita joukkueita, joilla ei todellakaan ole kulkenut viime aikoina. Paperilla toinen joukkueista on kuitenkin selvästi parempi, ja sama trendi näkyy myös viime aikaisissa tuloksissa, kun toinen joukkueista on pystynyt haastamaan vastustajiaan selvästi vahvemmin.

Tämä joukkue on Anonymo. Edelleen puolalaisia huippupelaajia kokoonpanossaan hallussa pitävä Anonymo on niin paperilla, kuin tilastojen valossa kilpailullisempi joukkue, kuin Wisla Krakow joka on pitään yhdessä olostaan huolimatta ottelusta toiseen aivan järkyttävällä tasolla. Roposet asetetaankin Anonymon voiton puolesta, jolle saa Coolbetiltä loistavat kertoimet. Tili auki ja sassiin napauttamalla tästä!

Anonymo Esports

@AnonymoEsports
Od dzisiejszego dnia, do końca roku @cios_snax robi przerwę od gry drużynowej i siada na ławce, żeby naładować baterie. Więcej informacji na temat tej decyzji możecie przeczytać na profilach Snaxa.